Mutasd meg, mid van 5.0

Egy kis barkács project lesz majd…ebben még van anyag, dög nehéz :+1::grin:

(Kaptam egy kollégától :slightly_smiling_face:)

10 kedvelés

iron GIF
Méh telep :heart::joy:

5 kedvelés

De még idén zümmögni fog :grin:

5 kedvelés

Sok van még az évből. Karácsonyra lesz új project? :saluting_face: :wink:

5 kedvelés

Inkább csak próbálkozás, kísérlet :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Jooo reggelt :heart:

16 kedvelés

Ez egy hangváltó?

6 kedvelés

Kettő :grin:

7 kedvelés

Igen értem​:sweat_smile:

5 kedvelés

Köszi a diszkrét lehüyézést.:sweat_smile:

5 kedvelés

Szívesen :hugs: :open_mouth:Dehogyis, eszembe se jutna :wink:csak nem tudtam kihagyni. 3 utas, régebbi, békebeli darabok, van bennük anyag.

6 kedvelés

Természetesen nem vettem magamra.:grinning_face: Régen takony koromban az első fizetésemből vettem egy videoton erősítőt és két kis hangfalar egy kóláért. A hangdoboz volt a kóla. Ki is löttem őket ahogy kell. Lett hangszoró csre stb… Ma ott tartok,hogy a citroenben a túkrök csak tájékoztató jellegnek vannak. De amúgy az egész egy bóvli cucc. Szólni szól agyam leszakad a mélytől,de ennyi. Amúgy szeretem a szép hangokat,szeretem a zenét,de amit olvasok tőled néha az nekem kínai.:sweat_smile: sorry

6 kedvelés

Feltètelezem,már a hangszórókat is tudod,hogy milyenek lesznek. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Semmi se biztos :slightly_smiling_face: az is lehet, hogy a tekercseket használom el belőle.

7 kedvelés

Azért a squonk sem hiányozhat innen … :heart:

16 kedvelés

Indulás bevetésre​:hugs: (szó szerint,:grin: majdnemanyósom kitalálta, hogy fűmag, gyomirtó, marhatatrágya, mulcs, anyámpitája Golfáruház :open_mouth:)

13 kedvelés

Mit fog kitalálni, ha az anyósod lesz? :thinking: :rofl:

5 kedvelés

Nem hagyjuk :grin:

6 kedvelés

Azért mert nagyon jóindulatú vagyok, bízom bent, hogy több hektár területről van szó!! :sweat_smile:

5 kedvelés

Hálisten csak kb. 1000 m2 :roll_eyes: szétesne a Fiesta :open_mouth:

5 kedvelés