Kivonatoknál pikk-pakk fogyik
Veszek gyümiset!!
Bombo narancsosat azt mindenképp ! 3 ml és kuka a vatta is
Má’ nem bírom
A boltokban nincs ilyen raktár készlet mint nektek. Igaz a vantól nem kell félni.
A Bomboval nem a kedvenc még gyümi nélkül sem!! A platinum reserve és egy solo, 8hónap alatt kb 10 ml bírtam elszívni!!
Így vagyok a Drifter Cream tobaccoval
Nem fogy,pedig lassan egy éves
Ahogy elnézem, ha töményen szívnád is, kitartana pár hónapot
Most jutott eszembe a fotóról (bal alsó AtmosLab Gina), hogy kb fél éve kevertem be ezekből 10ml kóstolókat, elő is túrom, elfelejtkeztem róla
Nekem a képről csak az jutott eszembe, hogy be kéne keverni egy adagot. Chido és Friandiz tesztelés megvolt. Már tudom mi a jó keverési arányt.
Spórolósba léptem,most a januári keverésű french pipe-ot szívom
Meg azt a maradék pár flaska bekevert cuccomat
A bombo narancs lassan fogy,de elszívom mert finom
Én hétvégén nézegettem a bekevert liquideket és megfogadtam addig nem keverek újat, míg azok el nem fogynak. Így viszont idén már tuti nem keverhetek
Én segget csináltam a számból, hogy elszívom a tavaly áprilisban bekevert desszert ízeket. Egyszerűen nem visz rá a lélek. Tank/squonk palack elmosása és 30ml cukorkás liquid után is érzem még a pisztáciás sütit. De most extra sokat gőzölök, hogy elmenjen az a szag.
Ajajj…akkor már én sem ,sőt a következő ciklus alatt sem
Mindent bekeverek,kipróbálom,és majd elszívom kategóriába sorolom.
De vannak jók arra eszmélek mindíg
Pl. a 3. éve polcon álló 30 ml mindenféle citromos csemegéim…
Heisenberget nem próbáltad még kimosni bármiböl ?
Sokat ment az ultrahangos miatta
Megfogadtam,egy régi rta-t feláldozok és max csak abban szívom el amennyi maradt belőle
Hypo simán kiveszi …
Hypo,Domestos szóba sem jöhet a házamba !
Nem vagyok finnyás kölök de azoktól tudnék hányni
A melóhelyen meg azzal takarítja a t.nő a retyókat inkább még pisilni se megyek olyankor
Én, ha színez a bivaly kivonat, néha teszek az áztatóvízbe hypot vagy domestost. Utána kiöblítem, kalap. Megteszi amit kell. A fehér ming dripek újra hófehérek meg a szilikon részek iss
Nem tudsz rábeszélni akkor sem
Nem is akarlak de én alkalmazom. Öblítés után nyomtalanul eltűnik.
(Minek a hypo, ha van hangyasav… )