Nekem most a kedvenc igaz RDL-re használom , de 20 watt körül iszonyat jól muzsikál… ezért érdeklődtem ,hátha mutizol hasonló huzalt .
Köszönöm
Nekem most a kedvenc igaz RDL-re használom , de 20 watt körül iszonyat jól muzsikál… ezért érdeklődtem ,hátha mutizol hasonló huzalt .
Köszönöm
Ezzel olyan jó pattogó tekerést lehet össze hozni, h csak na…meg a testvérével 32x2+38ga ni80…
Van belőle mèg egy csak az mèg ennèl is szakadtabb. Az a pár èvnyi teherautózás azért meg tette a hatását
A Tatooine bolygó, Mos Eisley kikötőjébe sziklán landolt egy Nubian…
Szépek és jók!
Nemhiába a német minőség a göröggel a tetején,és a másik német minőségi a pocakomban
Ha valaki szereti a pisztáciásat ez olyan krémes a dubai elbújhat mellette !!!
(Tapasztalat )
Taktikai tartalék ezköz újra forgalomba helyezve, mivel az összes kazánom újraépítésre vár, de én olyan lusta meg motiválatlan vagyok, hogy bármennyire erőlködök nem sikerül nekiállni legalább egynek se.
Amúgy jó kis ezköz, szeretem, de a benne lévő liquid olyan kellemetlenül túl édes, hogy alig fogyasztható. Bárcsak lenne hozzá újratölthető, és/vagy újraépíthető "pod"fej.
Egy RTA-újra húzása 5perc nagyon max…(mint megszállott vaper erre többet nem mondanék )
Bezzeg az Áfész-ba “iccaka” is lesétáltunk cigiért
Pár darab rtanak lennie kell megtekerve itthon ha kitörne az Etna is
Cigiért … Bárhová …bármikor
én azt is volt, hogy taxissal vetettem meg és hozattam házhoz
95 környékén könnyen jött és bőven
Úgy látom,
tükör polír lesz a cél.
Nem ,már így marad…
Mire ez a kevés karika, még majd a kritikusod megszól.
Csokornyakkendő. Remek ötlet
Igy a legjobb