Mutasd meg, mid van 5.0

Nekem most a kedvenc igaz RDL-re használom , de 20 watt körül iszonyat jól muzsikál… ezért érdeklődtem ,hátha mutizol hasonló huzalt :joy::heart:.

Power Tools Cable GIF by Bosch Professional Power Tools and Accessories

Köszönöm

6 kedvelés

Ezzel olyan jó pattogó tekerést lehet össze hozni, h csak na…meg a testvérével 32x2+38ga ni80

6 kedvelés

Pihen a kicsike, amíg reggelizek egy kicsit…

14 kedvelés

Van belőle mèg egy csak az mèg ennèl is szakadtabb. Az a pár èvnyi teherautózás azért meg tette a hatását :grinning:

11 kedvelés

19 kedvelés

A Tatooine bolygó, Mos Eisley kikötőjébe sziklán landolt egy Nubian…

9 kedvelés

Összeöltöztünk úgy látom :grin:

20 kedvelés

Szépek és jók!

9 kedvelés

Nemhiába a német minőség a göröggel a tetején,és a másik német minőségi a pocakomban :joy:
Ha valaki szereti a pisztáciásat ez olyan krémes :smiling_face:a dubai elbújhat mellette !!!
(Tapasztalat :stuck_out_tongue_winking_eye:)

15 kedvelés

Taktikai tartalék ezköz újra forgalomba helyezve, mivel az összes kazánom újraépítésre vár, de én olyan lusta meg motiválatlan vagyok, hogy bármennyire erőlködök nem sikerül nekiállni legalább egynek se.

Amúgy jó kis ezköz, szeretem, de a benne lévő liquid olyan kellemetlenül túl édes, hogy alig fogyasztható. Bárcsak lenne hozzá újratölthető, és/vagy újraépíthető "pod"fej.

12 kedvelés

Egy RTA-újra húzása 5perc nagyon max…(mint megszállott vaper erre többet nem mondanék :slightly_smiling_face:)

11 kedvelés

Bezzeg az Áfész-ba “iccaka” is lesétáltunk cigiért :joy:
Pár darab rtanak lennie kell megtekerve itthon ha kitörne az Etna is :grin:

11 kedvelés

Cigiért … Bárhová …bármikor :joy:

9 kedvelés

én azt is volt, hogy taxissal vetettem meg és hozattam házhoz :grin:
95 környékén könnyen jött és bőven

11 kedvelés

Úgy látom, :wink: :saluting_face: tükör polír lesz a cél.

8 kedvelés

Nem ,már így marad…

7 kedvelés

Mire ez a kevés karika, még majd a kritikusod megszól. :grimacing: :wink: :saluting_face:

7 kedvelés

Csokornyakkendő. Remek ötlet :+1:

8 kedvelés

Da-ric​:joy:

19 kedvelés

Igy a legjobb :+1::slightly_smiling_face:

7 kedvelés