Van, de mostan bubis palásttal “operál”.
Tetszik a szín kombó
Ez így nekem is begyün
Neem, van bőven…21700-as verzióba lehet entereznék
Sokmindent gondoltam már az elmúlt fél év utazása alatt ,hogy jó lenne nekem , de mára teljesen letisztult ,hogy mi az ami nálam életképes … Legfontosabb szempontá emelkedett a 21700 ..
Tudom a 18650 be táskába és csere stb , de egyszerűen nem lehet azonos lapton említeni a két akumlátort ,ha csak 1 db fér a modba
Akkor esetleg amit @Zolika javasolt még pár hónapja valamelyik topikban valakinek? (ezúton is köszönöm neki az ötletet, mert nekem is jól jött )
dotMod-tól a dotBox 100W
Max 25mm rta, 21700 akku, IP67 védelem
Jó neked, nekem egyre zavarosabb pedig nem ma kezdtem én sem tudom, hibásan vagyok drótozva
Egy időben én is elkezdtem a 21700 akkusok felé menni, néha előtör az IP67 mániám mert az mennyire strapabíró, kosz-szutyok-vízálló, mostanában megint a 18650 akkusokat nézegetem mert picik, könnyűek, nem szaggatják le a gatyát rólam nyáron…
Nagyon nem értem még révbe, sőt szerintem most hánykolódok az óceán közepén egy széttört szekrényajtóba kapaszkodva (tiszta Titanic)…
Nagyon jól néz ki!
Bubis vagy nem bubis, szerintem ez a fekete-narancs kombó színben nagyon tuti, jobb mint egy ezüst-narancs
Ez az óceán egy jó hasonlat ,ha jobbra nézel ott vagyok nem messze
Pacsi
Minden nap bele szeretek valamiben ,pedig tudom most nem a shoping ideje jön autót törtem … családi utazás … Két jubileumi szülinap összebalhéztam két igen “tisztelettudó” rendőrrel … Onnan jön a bünti bam bam … Szóval nagyon hosszú az első félév listája
Marad az álmodozás minden nap másról… Most leginkább a Stubby 21 ről
THX
Mint amikor megszületett a fiam, mindenki nekem gratulált, én pedig csak szerényen:
“Köszönöm, igyekeztem!”
A bagoly madárriasztó az erkélyen, vagy a Bátor barátja?
Lámpa (vót), most mindenki baráttya, aki láttya
Ip65
Ez SE rossz!