Mutasd meg, mid van 5.0

Van, de mostan bubis palásttal “operál”. :thinking:

15 kedvelés

Tetszik a szín kombó :heart:

8 kedvelés

Thank U GIF

4 kedvelés

Ez így nekem is begyün :+1:

6 kedvelés

Van még pontom. Enter? :smirk:

7 kedvelés

Neem, van bőven…21700-as verzióba lehet entereznék​:thinking:

8 kedvelés

Sokmindent gondoltam már az elmúlt fél év utazása alatt ,hogy jó lenne nekem , de mára teljesen letisztult ,hogy mi az ami nálam életképes … Legfontosabb szempontá emelkedett a 21700 .. :heart:

Tudom a 18650 be táskába és csere stb , de egyszerűen nem lehet azonos lapton említeni a két akumlátort ,ha csak 1 db fér a modba

7 kedvelés

Akkor esetleg amit @Zolika javasolt még pár hónapja valamelyik topikban valakinek? (ezúton is köszönöm neki az ötletet, mert nekem is jól jött :grin:)

dotMod-tól a dotBox 100W
Max 25mm rta, 21700 akku, IP67 védelem :+1:

7 kedvelés

Jó neked, nekem egyre zavarosabb pedig nem ma kezdtem én sem :joy: tudom, hibásan vagyok drótozva :grimacing:

Egy időben én is elkezdtem a 21700 akkusok felé menni, néha előtör az IP67 mániám mert az mennyire strapabíró, kosz-szutyok-vízálló, mostanában megint a 18650 akkusokat nézegetem mert picik, könnyűek, nem szaggatják le a gatyát rólam nyáron…

Nagyon nem értem még révbe, sőt szerintem most hánykolódok az óceán közepén egy széttört szekrényajtóba kapaszkodva (tiszta Titanic)… :rofl:

8 kedvelés

Nagyon jól néz ki! :fire::eyes:

6 kedvelés

Bubis vagy nem bubis, szerintem ez a fekete-narancs kombó színben nagyon tuti, jobb mint egy ezüst-narancs

6 kedvelés

Ez az óceán egy jó hasonlat :joy: ,ha jobbra nézel ott vagyok nem messze :joy: Pacsi
Minden nap bele szeretek valamiben ,pedig tudom most nem a shoping ideje jön :joy: autót törtem … családi utazás … Két jubileumi szülinap összebalhéztam két igen “tisztelettudó” rendőrrel … Onnan jön a bünti bam bam … Szóval nagyon hosszú az első félév listája :joy::joy::joy:

Marad az álmodozás minden nap másról… Most leginkább a Stubby 21 ről

9 kedvelés

Maximális Morgen, kv v3.
(Ojjan köd van, nem kell tejpor​:grin:)

12 kedvelés

THX
Mint amikor megszületett a fiam, mindenki nekem gratulált, én pedig csak szerényen:
“Köszönöm, igyekeztem!” :joy: :wink:

9 kedvelés

A bagoly madárriasztó az erkélyen, vagy a Bátor barátja? :saluting_face:

4 kedvelés

Lámpa (vót), most mindenki baráttya, aki láttya :grin:

5 kedvelés

12 kedvelés

14 kedvelés

Ip65 :grin::+1:

8 kedvelés

Ez SE rossz!

9 kedvelés