Mutasd meg, mid van 5.0

Mé’ vagy szomorú?
Nem gondoltam komolyan, hogy “De olyan vagyol…” :wink:

5 kedvelés

Főleg hogy kifizettem,nem lesz csalódás :smiling_face:
Főleg hogy személyesen mentem :wink:
Látni akartam hogy biztos ami tuti :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 kedvelés

Ez bombastick jól néz ki :+1::slightly_smiling_face: mint egy Cybertruck kulacs. Tetszik.

6 kedvelés

Nagy előnye a teljesítmény visszavételének és a kevésbé levegős porlasztó használatának:

Single 18650 mechs baybee​:fire:

3x28/36ga Ni80 5wrap 3mm ID helyett
24ga SS316L 7wrap 3mm ID

Továbbra is Ni80 lenne… De véleményem szerint (ízlés) 24ga tökéletes RDL-re és abból csak ss volt itthon… Rendelni meg nagyjából már semmit nem fogok, max liqidhez valót…

Nagy előrelépés a 22ga A1 után. A 22ga de főleg az A1 nagyon lomhácska az én használati módomnak… (lassú felmelegedés, sokáig forró marad izzítás végeztével)

Még ha nyűg is gyakran, még tudok örülni apró dolgoknak vépelés terén :smile:

15 kedvelés

A Mi lapul még itt elhanyagoltan legújjab részében:

15 kedvelés

Milyen squonk mod ez? Regisztráltam az F.D.H. aromagyártó oldalára ahol ilyen pofás squonk szerkentyűket is mutogatnak a tagok. Tetszik…bár az arany nem a stílusom, de a forma nagyon is bejövős :+1:
HA lesz squonk mod-om az biztosan valami ilyesmi lesz.

10 kedvelés
10 kedvelés

némi elektronikát azért én kívánnék bele pluszban :grin: de a külalak 5ös.:+1:

6 kedvelés

Nem kell az! Feleslegesen foglalja a helyet továbbá egy újabb hibalehetőség. Elég csak számolni! :smile:

9 kedvelés

pl a B80 boro tankszekcióját kiváltva egy flakonnal totál megfelelő megoldást adna számomra…ha az LV is fantáziát látna ebben (de nem fog/nem agyalnak szerintem ezen mert a boro pod pörög mostanság )

4 kedvelés

Oh már én is bánom hogy nem az ezüst színt vettem, de 4 dizájnban jött, 2 “prémium” teljesen fém, meg 2 müanyagosabb.
Sajnos már legfelejebb használtan veszed meg, ha kitartó vagy, akkor reményeim szerint egy éven belül az enyém is elköltözik :slight_smile:

Még nem, most mech mekkát tartok.

8 kedvelés

És megkezdődött!!

19 kedvelés

Szép, grat :+1:

6 kedvelés

Köszi!!

6 kedvelés

Na, és milyen?..lesz olcsó squonk szett 'Adok-Veszek’en? :smiling_imp: :slightly_smiling_face:[1]

1. csak viccelek ám ↩︎

9 kedvelés

Még ismerkedünk egymással!! :joy: Majd meglátjuk lesz vagy sem!! :joy:

9 kedvelés

Szép cucc gratula!

8 kedvelés

Köszönöm!!

7 kedvelés

:smiling_face:

13 kedvelés

:smiling_face:

13 kedvelés