Mé’ vagy szomorú?
Nem gondoltam komolyan, hogy “De olyan vagyol…”
Főleg hogy kifizettem,nem lesz csalódás
Főleg hogy személyesen mentem
Látni akartam hogy biztos ami tuti
Ez bombastick jól néz ki mint egy Cybertruck kulacs. Tetszik.
Nagy előnye a teljesítmény visszavételének és a kevésbé levegős porlasztó használatának:
Single 18650 mechs baybee
3x28/36ga Ni80 5wrap 3mm ID helyett
24ga SS316L 7wrap 3mm ID
Továbbra is Ni80 lenne… De véleményem szerint (ízlés) 24ga tökéletes RDL-re és abból csak ss volt itthon… Rendelni meg nagyjából már semmit nem fogok, max liqidhez valót…
Nagy előrelépés a 22ga A1 után. A 22ga de főleg az A1 nagyon lomhácska az én használati módomnak… (lassú felmelegedés, sokáig forró marad izzítás végeztével)
Még ha nyűg is gyakran, még tudok örülni apró dolgoknak vépelés terén
Milyen squonk mod ez? Regisztráltam az F.D.H. aromagyártó oldalára ahol ilyen pofás squonk szerkentyűket is mutogatnak a tagok. Tetszik…bár az arany nem a stílusom, de a forma nagyon is bejövős
HA lesz squonk mod-om az biztosan valami ilyesmi lesz.
némi elektronikát azért én kívánnék bele pluszban de a külalak 5ös.
Nem kell az! Feleslegesen foglalja a helyet továbbá egy újabb hibalehetőség. Elég csak számolni!
pl a B80 boro tankszekcióját kiváltva egy flakonnal totál megfelelő megoldást adna számomra…ha az LV is fantáziát látna ebben (de nem fog/nem agyalnak szerintem ezen mert a boro pod pörög mostanság )
Oh már én is bánom hogy nem az ezüst színt vettem, de 4 dizájnban jött, 2 “prémium” teljesen fém, meg 2 müanyagosabb.
Sajnos már legfelejebb használtan veszed meg, ha kitartó vagy, akkor reményeim szerint egy éven belül az enyém is elköltözik
Még nem, most mech mekkát tartok.
Szép, grat
Köszi!!
Még ismerkedünk egymással!! Majd meglátjuk lesz vagy sem!!
Szép cucc gratula!
Köszönöm!!