Betekered alufóliába,.ha kiszabadul, akkor életrevaló
Előtte:
Utánna:
Végül:
Lehet hogy nem látszik de negyed óra fogkrémes kefélgetés munkája, azért hogy ne csak a gomb de a huzal is melegedjen
Jelentem tegnap óta már mindenben 5menet mtl fused clapton van (2,5 és 3mm), továbbá az RDL is még szűkebb lett.
Klassz cső-mod
Csak annyi a gond vele, hogy eldőlhet vagy elgurul
Nincs ott gond, sok év és kilométer van abban a csőben, csak az elmult években el volt hanyagolva.
Nem dől ha nem rugdosod az asztal lábát és nem hadonászol láncfűrészel melette… A gurulás meg ugyan ez. Zsebbe kézbe meg főleg nem
Ha így polírozod, és teszel bele egy kis szódabikarbónát a fogkrémhez, még gyorsabb és látványosabb a javulás
Nekem mindig dőlt-borult, ha elfektettem, elgurult
Oh, igen, majd elfelejtettem!
Life hack:
Ha kiesik a 2. Emeletről akor lesz benne egy kis ovalitás (van ilyen szó?), akkor már nehezebben gurul.
Biztos lehetsz abban, hogy nem azért esett le mert dől, meg gurul!
Orosz modoknál kötelező (de a tizedik jobb
)
Én majd ketchupos megoldást próbálom ki ha lesz hozzá kedvem.
Ketchupot polírozni?
IPV V200 + Vaperz Cloud Asgard Mini V2
Coilology Fused Clapton 2x26/36
Első benyomás alapján kijelenthetem, hogy ez fixen maradni fog. Az első két tekercses RDA ami tetszik. Még sokat kell tanulnom mi lesz a legjobb magasság/coil méret és huzal típus.
6,6.5 coil láb
Köszönöm!
Igen az 5.5mm kevés neki.
BF pin-es ?.. Gratula hozzá .. szép darab ..
Köszönöm! Szerencsére van hozzá.
Kéri a 80 wattot ? Az nagyon sokkkk így nekem látva a számot, ha magamra gondolok ,
Kéri! De nem olyan vészes mert nem forrósodik fel annyira a topcap mint gondolnád.
Végül 4 huzalt próbáltam ki 3mm átmérővel. Fused Clapton, Staple, Framed Staple és Alien V2. Nem kis meglepetésemre nyert az Alien V2.