Mutasd meg, mid van 5.0

Betekered alufóliába,.ha kiszabadul, akkor életrevaló :joy:

10 kedvelés

IPV U710, a tank nem pumpás, cseppentős By-Ka SE Mtl Rda:wink: :joy:

13 kedvelés

Ilyennel le kell fogatni az asztalhoz. :grimacing:

6 kedvelés

Előtte:

Utánna:

Végül:

Lehet hogy nem látszik de negyed óra fogkrémes kefélgetés munkája, azért hogy ne csak a gomb de a huzal is melegedjen :person_shrugging:
Jelentem tegnap óta már mindenben 5menet mtl fused clapton van (2,5 és 3mm), továbbá az RDL is még szűkebb lett.

14 kedvelés

Klassz cső-mod​:+1:
Csak annyi a gond vele, hogy eldőlhet vagy elgurul :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Nincs ott gond, sok év és kilométer van abban a csőben, csak az elmult években el volt hanyagolva.

Nem dől ha nem rugdosod az asztal lábát és nem hadonászol láncfűrészel melette… A gurulás meg ugyan ez. Zsebbe kézbe meg főleg nem :smiley:

6 kedvelés

Ha így polírozod, és teszel bele egy kis szódabikarbónát a fogkrémhez, még gyorsabb és látványosabb a javulás :wink:

7 kedvelés

Nekem mindig dőlt-borult, ha elfektettem, elgurult :pleading_face::rofl:

5 kedvelés

Oh, igen, majd elfelejtettem!

Life hack:

Ha kiesik a 2. Emeletről akor lesz benne egy kis ovalitás (van ilyen szó?), akkor már nehezebben gurul.

Biztos lehetsz abban, hogy nem azért esett le mert dől, meg gurul! :crossed_fingers:

8 kedvelés

Orosz modoknál kötelező :rofl: (de a tizedik jobb​:roll_eyes:)

6 kedvelés

Én majd ketchupos megoldást próbálom ki ha lesz hozzá kedvem. :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 kedvelés

Ketchupot polírozni? :roll_eyes::thinking:

6 kedvelés

IPV V200 + Vaperz Cloud Asgard Mini V2

Coilology Fused Clapton 2x26/36

Első benyomás alapján kijelenthetem, hogy ez fixen maradni fog. Az első két tekercses RDA ami tetszik. :grinning_face_with_smiling_eyes: Még sokat kell tanulnom mi lesz a legjobb magasság/coil méret és huzal típus.

17 kedvelés

Hááát igen én se tudtam, hogy ez működik amíg utána nem jártam. :rofl:

5 kedvelés

6,6.5 coil láb :winking_face_with_tongue:

7 kedvelés

Köszönöm! :hugs::fire:

Igen az 5.5mm kevés neki. :sweat_smile:

7 kedvelés

BF pin-es ?.. Gratula hozzá .. szép darab .. :heart:

9 kedvelés

Köszönöm! Szerencsére van hozzá. :grin:

7 kedvelés

Kéri a 80 wattot ? Az nagyon sokkkk így nekem látva a számot, ha magamra gondolok ,:joy:

7 kedvelés

Kéri! :grinning_face_with_smiling_eyes: De nem olyan vészes mert nem forrósodik fel annyira a topcap mint gondolnád.

Végül 4 huzalt próbáltam ki 3mm átmérővel. Fused Clapton, Staple, Framed Staple és Alien V2. Nem kis meglepetésemre nyert az Alien V2. :sweat_smile:

13 kedvelés