Mutasd meg, mid van 5.0

Nálam nem!! Mert ami nincs itthon, nem is lesz, ahhoz nem tudom hozzátenni!! :grin:

4 kedvelés

:cry:

5 kedvelés

Jövő héten jön még a Black Note és a Tabacchificioból!!

6 kedvelés

A gyümis hordóim már 2 hete a főzdében!! Még mindig nincs kifőzve!! :sob: Majd ha kilesz, akkor lesz gyümis!! :joy:

6 kedvelés

Sad Miss You GIF by PEEKASSO

:rofl:

7 kedvelés

Inkább sose lássak narancsot többé :nauseated_face::nauseated_face::roll_eyes::grin:rendeletit pláne

9 kedvelés

Ezekből a bérekből nem is nagyon látunk.. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Hát, már lassan krumplit se :roll_eyes:

4 kedvelés

Azt majd csak választáskor. :grimacing:

6 kedvelés

Mutatnám én is de nem fér ide :joy:
Nem olyan sok de akad :grin:

8 kedvelés

Panorámafotó? :grin:

5 kedvelés

Az előbb akartam írni a @Faraway nak hogy kérjen meg téged vagy Jánost ,hogy tegyetek fel fotót az összes cuccótokról ,de gondoltam hiába!! Nincs akkora fotó!! :joy:

4 kedvelés

Nem tehetünk fel mert még nem érkezett meg minden :grin:

7 kedvelés

Ez ígaz!! :grin: Pár db úton van nekem is még!! :grin: Azt ebben az évben!! :joy:

6 kedvelés

Szép “kis” gyüjtemény! Főleg az aio-k elöl.

7 kedvelés

Na, látom mindenkinek van szép kis gyűjteménye. Nekem 3 modom van, illetve 4 hadrafogható kazánom, de úgy érzem nem tudom kihasználni őket. Plusz egy Joyetech ego aio eco friendly eltéve már. A legelső ezközöm.

9 kedvelés

Szerintem nekünk mindenevőknek .. egyszerűbb … Simán van 2000000000 különböző leves amit lehet váltogatni … Lehet gyártani a lefolyónak is :grinning_face_with_smiling_eyes: aki kivonatos vagy csak dohány vonalon mozog azoknak gondolom ugyan az íz a különböző kazánokban más más jegyekkel jön elő vagy ki ..

Minden nap én sem használom az összes mod-ot . Szépen váltóban jönnek …

7 kedvelés

Úgy látom az Azhad (a LaTabaccheria-val együtt) leállt az aroma (koncentrátum) gyártással, mert én se találok sehol persian apricot-ot.
És átállhattak a longfillekre mert az van

https://www.tisvapo.it/prodotto/persian-apricot-distillati-puri-liquido-scomposto-20ml-azhad/

Szerintem még ez is nagyon jó (virginia cavendish dohány + rum és körte)

https://www.tisvapo.it/prodotto/rum-pera-distillati-puri-liquido-scomposto-20ml-azhad/

8 kedvelés

a b80 nagy kedvenc.
de a másik szerintem egyértelmű a két matchy matchy színes squape ec. nekem az örök szerelem.

6 kedvelés

Van itt B80 fun club … :grinning_face_with_smiling_eyes::thinking:

7 kedvelés