Nálam nem!! Mert ami nincs itthon, nem is lesz, ahhoz nem tudom hozzátenni!! ![]()
![]()
Jövő héten jön még a Black Note és a Tabacchificioból!!
A gyümis hordóim már 2 hete a főzdében!! Még mindig nincs kifőzve!!
Majd ha kilesz, akkor lesz gyümis!! ![]()

![]()
Inkább sose lássak narancsot többé ![]()
![]()
![]()
rendeletit pláne
Ezekből a bérekből nem is nagyon látunk.. ![]()
Hát, már lassan krumplit se ![]()
Azt majd csak választáskor. ![]()
Mutatnám én is de nem fér ide ![]()
Nem olyan sok de akad ![]()
Panorámafotó? ![]()
Az előbb akartam írni a @Faraway nak hogy kérjen meg téged vagy Jánost ,hogy tegyetek fel fotót az összes cuccótokról ,de gondoltam hiába!! Nincs akkora fotó!! ![]()
Nem tehetünk fel mert még nem érkezett meg minden ![]()
Ez ígaz!!
Pár db úton van nekem is még!!
Azt ebben az évben!! ![]()
Szép “kis” gyüjtemény! Főleg az aio-k elöl.
Na, látom mindenkinek van szép kis gyűjteménye. Nekem 3 modom van, illetve 4 hadrafogható kazánom, de úgy érzem nem tudom kihasználni őket. Plusz egy Joyetech ego aio eco friendly eltéve már. A legelső ezközöm.
Szerintem nekünk mindenevőknek .. egyszerűbb … Simán van 2000000000 különböző leves amit lehet váltogatni … Lehet gyártani a lefolyónak is
aki kivonatos vagy csak dohány vonalon mozog azoknak gondolom ugyan az íz a különböző kazánokban más más jegyekkel jön elő vagy ki ..
Minden nap én sem használom az összes mod-ot . Szépen váltóban jönnek …
Úgy látom az Azhad (a LaTabaccheria-val együtt) leállt az aroma (koncentrátum) gyártással, mert én se találok sehol persian apricot-ot.
És átállhattak a longfillekre mert az van
https://www.tisvapo.it/prodotto/persian-apricot-distillati-puri-liquido-scomposto-20ml-azhad/
Szerintem még ez is nagyon jó (virginia cavendish dohány + rum és körte)
https://www.tisvapo.it/prodotto/rum-pera-distillati-puri-liquido-scomposto-20ml-azhad/
a b80 nagy kedvenc.
de a másik szerintem egyértelmű a két matchy matchy színes squape ec. nekem az örök szerelem.
Van itt B80 fun club … ![]()
![]()