Mutasd meg, mid van 5.0

Mivel nincs ‘kémény’ nem keveredik a gőz simán a tekerésről szívod a gőzt.
Láttam már jóval kisebbet is olyan 1-1.5 cm magasat is :wink:de az nekem nem jött be

5 kedvelés

És az nem jó? Dög hideget mondanak :roll_eyes:

7 kedvelés

Na, de miért is agyalok hiszen squonk modom sincs :grin: és a tököm sem csepegtetne nonstop. Ráadásul aromát sem használok…ébredjek már fel :rofl: Marad a B80, egyelőre

6 kedvelés

Én is újra agyalok, pedig nekem sincsen :roll_eyes: mert hüjje mtl-es vagyok, félénk és minden

6 kedvelés

Egy RDL-tankból 18 watton MTL-ként szívva 810es drip tip-ből feeling alig tér el az 510es drip tip-pel 18 Watton történő MTL-ezéstől. Sőt, szerintem jobb is és ezért használom így.

Azért mert 810es egy drip tip még nem kötelező tátott szájjal rácuppanni :point_up: :grin:

A sörösüvegből sem totál rácuppanva iszunk…legalábbis a nagytöbbség. :wink:

Na, megyek futni… :blush:

5 kedvelés

Pulse V3+DR Solo :eyes: HC-n 15%kuponnal+2123 ponttal amiben a szállítás is (Dedicated Line) benne van csak 35.44$ :eyes::scream:
jimmy fallon whisper GIF

7 kedvelés

Gondolom ,már meg is vetted!! :grin:

5 kedvelés

Nem dehogy én sajnos már kinőttem a Pulse V3at. Kell a 2x18650 hosszútávon :slightly_smiling_face: Nyáron és külföldi utak során jó lesz. De napi használatra nekem már nem elég sajnos.

6 kedvelés

Nekem ,meg vennem kell egy 21700-as aksit!! :grin:

6 kedvelés

Kettő és többszöröse, javaslom​:wink:

5 kedvelés

Ezt megpróbálom megfogadni…tehát mint a fuvolát? :roll_eyes::joy: Mekkora lyuk már az a 810 :scream:

6 kedvelés

1 már van!! Neki akarok párt!! :grin:

4 kedvelés

Tegnap vót valentájn :roll_eyes::grin:

4 kedvelés

16 kedvelés

He Man Motu GIF by Masters Of The Universe

9 kedvelés

Hány mod+kazán, vagy aio, vagy pod ezközötök van? Kitudjátok mind használni? Hogyan? Van olyanotok is amit ideiglenesen vagy végleg pihenőre raktatok? Miért?

4 kedvelés

Vannak itt akik meg sem tudják számolni :joy:

9 kedvelés

Üdv.
Első poszt.
Ez a jelenlegi használatban levő rotáció

13 kedvelés

Én jelenleg teljesen jól elvagyok 6 vape eszközzel … nem is tervezek többet pörgetni … 3 Aio , 2 db Squonk , 1 db mod +RTA

Ezek közül 1 aio pihen mindig …

Kicsi készlet ez ,de teljesen lefedi a Vape igényeimet… finomítani kell még rajta egy új RDA-val … ( vagy ,ha jön valami új és tetszetős Squonkker)

13 kedvelés

Üdv itt! Az a piros csajozós szett ismerős a prohardverről… :grinning:

9 kedvelés