Mivel nincs ‘kémény’ nem keveredik a gőz simán a tekerésről szívod a gőzt.
Láttam már jóval kisebbet is olyan 1-1.5 cm magasat is de az nekem nem jött be
És az nem jó? Dög hideget mondanak
Na, de miért is agyalok hiszen squonk modom sincs és a tököm sem csepegtetne nonstop. Ráadásul aromát sem használok…ébredjek már fel
Marad a B80, egyelőre
Én is újra agyalok, pedig nekem sincsen mert hüjje mtl-es vagyok, félénk és minden
Egy RDL-tankból 18 watton MTL-ként szívva 810es drip tip-ből feeling alig tér el az 510es drip tip-pel 18 Watton történő MTL-ezéstől. Sőt, szerintem jobb is és ezért használom így.
Azért mert 810es egy drip tip még nem kötelező tátott szájjal rácuppanni
A sörösüvegből sem totál rácuppanva iszunk…legalábbis a nagytöbbség.
Na, megyek futni…
Pulse V3+DR Solo HC-n 15%kuponnal+2123 ponttal amiben a szállítás is (Dedicated Line) benne van csak 35.44$
Gondolom ,már meg is vetted!!
Nem dehogy én sajnos már kinőttem a Pulse V3at. Kell a 2x18650 hosszútávon Nyáron és külföldi utak során jó lesz. De napi használatra nekem már nem elég sajnos.
Nekem ,meg vennem kell egy 21700-as aksit!!
Kettő és többszöröse, javaslom
Ezt megpróbálom megfogadni…tehát mint a fuvolát? Mekkora lyuk már az a 810
1 már van!! Neki akarok párt!!
Tegnap vót valentájn
Hány mod+kazán, vagy aio, vagy pod ezközötök van? Kitudjátok mind használni? Hogyan? Van olyanotok is amit ideiglenesen vagy végleg pihenőre raktatok? Miért?
Vannak itt akik meg sem tudják számolni
Én jelenleg teljesen jól elvagyok 6 vape eszközzel … nem is tervezek többet pörgetni … 3 Aio , 2 db Squonk , 1 db mod +RTA …
Ezek közül 1 aio pihen mindig …
Kicsi készlet ez ,de teljesen lefedi a Vape igényeimet… finomítani kell még rajta egy új RDA-val … ( vagy ,ha jön valami új és tetszetős Squonkker)
Üdv itt! Az a piros csajozós szett ismerős a prohardverről…