Mutasd meg, mid van 5.0

Valószínűleg…bár gondolom, érlelik, melegítve, préselik, szűrik 30x. Remélem, ilyesmi. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Be baccák egy szutyi dézsába … Hamuval ízesítjük majd mehet rá a PG … És elteszik pihenni … Majd kis szűrés … És mehet a palackozás

Én így képzelem el …

6 kedvelés

Ezt nem rosszindulat mondatja velem … Csak szinte biztos vagyok ,hogy nincs túl bonyolítva :joy:

4 kedvelés

Nem is hiszem, hogy szükséges. Némi sterilitás azé’ nem baj :grin:

5 kedvelés

Úgy is el desztiláljuk… :thinking:

4 kedvelés

TE raktad fel a jó múltkor a Chill-Pill aroma készítésének a képét? Jól tévedek? :saluting_face: :rofl:

6 kedvelés

Rászántam 1órát a polírozásra csak @Robertcapa barátunk lelkivilága miatt​:grinning:tükörpolír nem lesz.

hát kinagyítva nem adja azt amit élőben… :man_shrugging:

16 kedvelés

Nem gondolkodtál fegyver barnítón?
Lehet kapni a vadászboltokba hideg barnítót, alapos zsírtalanítást követően két-három maratást után szinte DLC. felület érhető el. Szétszedve a palást és tető-talpnál a kezelés mennyiségétől függően eltérő árnyalatot is lehet produkálni.

5 kedvelés

Nem is ismertem ezt a technológiát.Köszi megnézem!De nagy pénzeket nem szánok rá ez a mod munka eszköz.

6 kedvelés

Mondtam már,nincs azzal semmi baj.
Egy a sok közül :wink:
A többi patika,ha az lennék…írnék valamit,de nem áll szándékomban megbántani senkit. (Másnak meg még …)

4 kedvelés

Nekem tetszik, valahogy ennek ez se áll rosszul.
(És így agyonfélteni se kell :slightly_smiling_face:)

5 kedvelés

Igazatok van Zolik…amit @Robertcapa ajánlott ott van autóhoz való rozsda átalakító az jobban izgat most pakolom a kosárba… :grin:

6 kedvelés

Ha valami nem tetszik,felveszem az esőkabátomat és lepereg minden rólam​:stuck_out_tongue_winking_eye::smiling_face:
(By Zolika )

7 kedvelés

Azzal vigyázz, egy haverom szomszédjának a szobatársának így tűnt el a csillaggarázsos 37 éves Skoda105!

5 kedvelés

Háát ma meglátogatott egy vaperina tag csodákat láttam…és igaz pont nem számít más csak a magunk öröme…

7 kedvelés

Pontosan :smiling_face:
Ezért tekertem a magam örömére ezt is.
Jó társaságban repül az idő :smiling_face::hugs:

13 kedvelés

Csak Neked, a társaságra asszociálva. :saluting_face:

6 kedvelés

Eső elől behúzódva a szokásos helyre, Asgard és Pulse V3 társaságában.
Hamár volt róla teszt. :saluting_face:

13 kedvelés

Azt megpirítom 65-el :grin:igaz az enyém 0.23 lett maradhat ? :joy:

8 kedvelés

10 K slukkal jobb lett volna a kép :joy:

5 kedvelés