Mutasd meg, mid van 5.0

Igen, azok tényleg majdnem víztiszták :slightly_smiling_face:a Pyramid-om alig halványsárga, 1 éves maradék, pedig 8 %

3 kedvelés

Köszönöm!! Már rég kerestem, megláttam egy külföldi vape adok veszek oldalon, és mondtam, hogy ez kell nekem! :grin: Kb így! :grin: Olaszországból érkezett.

6 kedvelés

És milyen?

4 kedvelés

Még próbálgatom. A kivonathoz van jóbb! Most a Gentleman van bent az tökéletes!! Gőz van bőven, íz nagyon jó!!

5 kedvelés

Sajnos kifogy a FP..:smiling_face_with_tear:

12 kedvelés

Remélem, már úton van az utánpótlása.
:saluting_face: :face_in_clouds:

6 kedvelés

Csak a szokásos,harmadikán tessenek szorítani a kresz vizsgámhoz,mert nem elég csak szeretni,át is kellett iratni :grin:addig is tanulás ezerrel.(harmincpár év alatt megkopott a kresztudásom papiron :rofl: )

11 kedvelés

Mr. Bean's Shocking Exam MomentSimán meglesz :+1: (ha nem is elsőre, de valahanyadjára :roll_eyes::grin::hugs::wink:)

8 kedvelés

Igaz ez még csak próbavizsga :blush:

9 kedvelés

ecseri.com :star_struck::hugs::joy: hja, az mán nem él…:frowning:

4 kedvelés

Hidd el…érdeklődtem némi kp ellenében nem-e…de senki nem…már nem.

Ígyhát be kellett iratkoznom :joy:pedig nekik akartam spórolni :zany_face:

7 kedvelés

Hüjje világ ez, bizonyos emberkéket sose láttak még oktató közelében, valahogy mégis elvezetgetik az AMG-ket… :thinking:

3 kedvelés

:hugs::ok_hand::grin:

6 kedvelés

Dübörög a szezon, bár nem dinnyés mannát szopókázom azt tudom! :grin: :waving_hand:

Ui: - Ha kiszúrod a képen a tömítést befigyel de nagyon, sajna a V9+ tömítés gyilkos de nagyon, ha hagyom! :rofl:

9 kedvelés

Tényleg ott van a kis fekete lábacskája :grin:liquidszonda? :grin::wink:

1 kedvelés

Alakuló készlet :blush:

Köszönöm szépen mindenkinek javaslatokat!!!

6 kedvelés

Tegnap újratekertem, a lábacskából :grin: egy szakadt tömítés lett, és az a megdöbbentő, hogy mindig ugyanaz szakadt, aztán teszteltem rájöttem kettő tömítés elég neki!

2 kedvelés

Én sima v9 klónom is megölte az egyiket :roll_eyes::grin: tettem rá egy sacc rávalót, azóta finom, csavarintós, síkosítós érzéki mozdulattal illesztem össze :hugs:

2 kedvelés