Mutasd meg, mid van 5.0

Ez Chao a másnaposokból. " fú de undi"

5 kedvelés

Mivel vettem még kettő pulse aio-t … Ezért a “leghasználtabbat” próbálom befogni a melóba …

Keresem a megfelelő tekerés bele , mert a műhelyben mindenki tolerálja ,hogy vépelek , én meg igyekszem senkit sem zavarni hatalmas DL gőzzel :joy: ezért is volt jó a kis pod … Igaz azt is egyből tüdőbe szívom… De nyilván gőz az nem nagy .

Leszokás miatt átvettem egy halom vape cuccot … Abban találtam ilyen huzalt … Most próbálom a legjobb ízt kifacsarni belőle :heart::joy:

Minden tiszteletem azoké akik szépen tekernek a szálhuzallal :joy: nekem már ez is nagyon vékony … Nyeklik nyaklik … Sehogy sem áll :joy: olyan mint egy rugó… Húzom tekeredik … Majd vissza rúg

9 kedvelés

Ez egy nagyon jó huzal. A claptonoknak meg eleve nagy rugózása van. Ha sikerült befogatni, utána izzíts rá és amíg még meleg a huzal csipesszel tudod igazgatni. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Igen … jól sikerült az első randink … 2,5 magot 6 karika … lazán vattázva . Elég gyorsan hevül és egész erőteljes finom a gőz… Pedig csak 15 wattot mertem neki adni … nagyon szűk nagyon light RDL

8 kedvelés

Meg vagyok elégedve ezzel a kombóval.

20 kedvelés

Nagyon jól mutatnak igy együtt!!

7 kedvelés

Egyre jobban tetszik az mq!!

5 kedvelés

20 kedvelés

Gyááá:smiling_face:gratulálok :hugs:

8 kedvelés

Köszönöm szépen Zoli :handshake::v:

7 kedvelés