Nagyon bejön nekem!! Kíváncsi vagyok a véleményére én is!!
Azt az ajándékot nekem szánták! ![]()
Sziasztok, nagyon még nem akarok nyilatkozni, másfél tank párolgott el belőle.
A drip tip nem az én világom, a belső rész pedig maradt a jó öreg Doggy, amit ma is nagyon szeretek, bár az a perem nem könnyít a vattázáson.
Az íze, a jelenlegi kevés tapasztalattal, nekem tetszik.
Mindenesetre Bastard biztos marad és egy-két nem használt rta megint menni fog. ![]()
, nem. Bocsánat, de megtartom. ![]()
Csak elgondolkodtató. Rengeteg helyről rendeltem már, és nem tudom, hogy mitől függ ez az ajándék dolog.
Volt, ahonnan akkura fóliát kaptam, szerintem az életben nem kell vennem többet…
Ebben a csomagban volt egy plusz palást a tankhoz és egy boro tank az AIO-hoz (nem a gagyi kategória).
És volt olyan is, ahol semmi. Rosszabb esetben nem is az jött, amit rendeltem.
Félreértés ne essék, egyáltalán nem várom el, de piszok jól esik.
Szia!! A levegőzést menyire lehet szükiteni? Lehet jó szűk mtl- t kihozni belőle?
Le lehet szűkiteni de a nagy levegő belépő az oldalán tök más érzésű mintha állitható lenne és le lehetne azt is szűkiteni így akkor is inkább egy levegős RTA ha a belső afc a legszűkebb.(szerintem)
Levegősebb mint más rta-k. Jelenleg 1.2-t használom de be fogom tenni az 1.0-t.
Értem mikor írtad is ! Csak gondoltam meghallgatok mást is, mert nem vagyunk egyformák!! Most mást rendeltem, megfogadtam a tanácsod, csak birizgálja a fantáziám, mert tetszik!!
![]()
Vegyél nyugodtan íze jó a legkisebb afc-vel majdnem tökéletes, lesz egy levegősebb rta-ád is. ![]()
Majd meglátom, úgy gondolom, hogy amit ma délelőtt rendeltem beválik, akkor egy jó darabig szünet a rendelésben!!
Kíváncsi vagyok miaz… ![]()
Csak bízom bent, hogy itt lesz a héten!! Rendeltem már innét, és volt, hogy 10 nap múlva jött csak meg!!
Az enyém már eu-ban van két nap és megjön ha a vám is úgy akarja..
Az enyém az eu-ban is volt!! ![]()
Sőt, ma délelőtt rendeltem, még el sem indult!! ![]()
Mi ez a nagy vásárlási láz most nálatok ? ![]()
![]()
Hiányérzetünk van!
Nekem kicsit előbb jön a nyúl!! ![]()
A nyúl is hoz ajándékot? ![]()
.
.
.
(Ja igen, kötözött lapockát, pihenőnapot
)
Majdnem “titokban” vásárolnak ugye?
![]()
Már alig várom, hogy megmutassák, ezúttal mire esett a választás. Mindig olyan szépeket hoznak. ![]()