Mutasd meg, mid van 5.0

te sem használod a paneleket? :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Hát mikor, hogy. Van hogy igen, most épp nem. :saluting_face:

5 kedvelés

itthon én nem, csak mikor kimozdulok

5 kedvelés

A fejembe látsz, pont úgy szoktam, mint TE. :grin:

6 kedvelés

140-es vékony barna szentmóric :thinking:

2 kedvelés

Kicsit alacsony a szentem … :thinking:

Season 20 Singing GIF by The Simpsons

4 kedvelés

Tankolás előtt - mai délutáni kollégáim. :slightly_smiling_face:

17 kedvelés

Memersvape új podrendszere is befutott tesztelèsre. Hamarosan jövök a véleménnyel :grin:.

13 kedvelés

A délutáni vattázás-tekerés után használni is kell! :grin: :saluting_face:

Swedish Vaper HotRod+Pulse V3

12 kedvelés

A szokásos egyik kedvenc Rubik

14 kedvelés

Ez olyan atomtámadás utáni jódkúp-adagoló kézi készüléknek látszott első blikkre :grin:

9 kedvelés

:grin: nevezhetjük így is :grin:

7 kedvelés

Túlságosan kíváncsi természetű vagyok és rákerestem erre az eszközre. Fantasztikus, hogy milyen extrákkal rendelkezik :sweat_smile:

Nem spolierezek. Maradjon meglepetés másoknak​:smile:

6 kedvelés

Igen :grin:, sok értelme nem lesz sokak számára, de… hétvégén fent lesz a teszt is róla.

8 kedvelés

Az imént zúzottkőre esett a fekete Thelema Solom :pleading_face: sajnos már nem makulátlan. Expromizer túlélte.
Kép nincsen, trauma van.

palm trees death GIF

(Mekkora fos a Thelema festése, amúgy sem bír semmit :open_mouth:)

11 kedvelés

Éppen tegnapelőtt láttam egy kb. 2 éves melós fekete thelema solo-t. Kb. olyan volt, mint a gunmetal, úgy le volt kopva. Mondjuk műhelyes melós mod volt, kapott rendesen, meg már kicsit lógott a bele is, de működött! :wink:

U.i. Javítottam, mert 4 éve még nem is nagyon volt Thelema Solo. 2021. decemberében listázza a Sourcemore.com. Biztos félrehallottam két éves ~ négy éves. :rofl::rofl::rofl:

9 kedvelés

2 éves mod. Működés… tökéletes. Csak nagyon kopik. Engem nem izgat annyira, mert legalább látszik hogy használva van rendesen.

13 kedvelés

Nekem még “van bőr a (k)gépemen”: :upside_down_face::wink::grin:

17 kedvelés

Nagyon jól néz ki!!

8 kedvelés

Nagyon old school, de ha passzol az egyéniséghez akkor nagyon hasznos :+1:…mondjuk amúgy is :slightly_smiling_face:

6 kedvelés