Ott a tűz gomb, ki-be kapcsoló gomb is egyben?.
Tűzgomb - ki/ bekapcsoló + " gyerekzár "
Mivel ma már kora reggel óta úton vagyok, (menni kell melózni), igy kicsivel több leves megy el mint a megszokott mennyiség.
Ma már a 3-ik telitank van benne, ami már simán meghaladja a 10ml-t, de még messze van az este. Még van 250km, a kamionig, onnan meg még 250 a felrakóig a kamionnal is… szóval hosszú lesz a mai nap…
Gyerekek … ez ma fájt… 24 nap után újra dolgozni
De már itthon … Szerencsére az Elmű intézett egy kis áramszünetet a műhelyben
Köszönöm szépen!
Nagyon szívesen!
És végre vége lett a mai napnak is.
És a két 18650-es akku is kibírta. Igaz, ez már a 4-ik telitank benne. De teljesen rendben van.
A hű melós társam … Az én törpém . Már 10 hónapja velem van … Egy igazi régi vágású műhelyben … És még bírja … Méltassuk kicsit a sok nagy vad melett a kicsi iparos Pod-okat is
Meló közben lehet fulljó egy ilyesmi is.
(Na amit a múltkor láttam 4 ízű 40.000 Puff feliratú szörny, az durvavót mondtam a gazdájának, ez maximum 1 jó nagy puff)
Ezek az előre feltöltött dolgok még nem értek el hozzám… Egyedül a P betűs amit kostoltam … 17 lesz a lányom a fele osztály azt tolja … kivéve azok akiket már rá vezettem a normál Vape vonalra … Jelentem 4 ilyen padavan van már az osztályban és meg van 3,5 évem velük
Várod hogy összehegessze a zártszelvényeket a kicsi iparos ?
Olyan 1300 óra, de meg lehet csinalni
Nem bírtam még rá venni de éppen eleget segít így is
Lehet kevés lenne neki a 16 wattal
Mivel toljátok ? MMA vagy MIG-MAG ?
Így ebben a sorrendben … Igaz MMA nekem nem erősségem… 95% ban MiG … Idén muszáj leszek rá feküdni az AVI vonalra . Szeretném azt is megtanulni… Nekem a hegesztés nem csak munka … Teljesen kikapcsol ahogy a vasak eggyé válnak … Ez elég szarul hangzik szóval szeretem a munkám
Gondoltam , hogy MIG az a leghatékonyabb , nincs salak , nincs füst…
Nekem mostanában pár slukk esik jól csak a hülye kivonat megy…