Pedig most akartam megvenni!! ![]()
Nem adom!!! Viszont, ha rendelsz beszélhetnénk. Betársulok a szállításba, mert a hosszú működtetés érdekébe rendelnék pár töm. készletet - palástot és a még kapható alkatrészeket…
Még bizonytalan vagyok!! ![]()
Szia Tibor!
Ne nagyon bizonytalankodj,nehogy véletlenül ez a gyártó is lehúzza a rolót.
Tudom, volt egy kellemetlen tapasztalatod egy klónnal, (nekem is), de ez a borsos ára ellenére egy szuper RTA. A folyadékszabályzó könnyen működik, és a top cap is egyből rákap a menetes részre. Nem folyik, szivárog. Egyszerűen nem tudok semmilyen hibáról beszámolni.
Nagyon szép kazán, az biztos!! Majd meglátom, !! De köszi a biztatást!!
Kettőt kell…nekem is 7 db van a kedvencemből ![]()
![]()
Sőt neked átadom az enyémet is a kedvencedből, hogy legyen nyolc!!
Olyan szük, hogy képtelen vagyok használni!!
Ha az Ex-ről beszélünk ![]()
(hehe…), akkor valóban szűkebb fajta, én is 70-100 százalékon megnyitva használom (de úgy pont ok
).
A kazán most már állíthatom, hogy szuper. Nem sokáig fog élni szerintem az oldal rendelni kell míg lehet sok-sok kiegészítővel a hosszú használathoz…
Nem teszek bele vattát , lötyit , teljesen nyitva van akkor is alig tudom szívni!! Lehet az enyémet valami baj van!! Pont a napokban próbálgattam, de inkább meg sem tekertem!!
2.5-ös mag 6 karika 28Ga Kanthal bpmods vatta.
4 vagy 5 levegőző lyuk van nyitva, én így használom.
Egy tank liquid elgőzölése után adja igazán az ízeket.
Tényleg szűkebb tank, de azért nem annyira, hogy bajosan szívhatatlanul szűk….
Egész tűrhetően szelel nekem másra nyitva. Reméljük, nem hibás a tiéd, nekem mind OK volt.
Én is Bpmods 2.5, 5 karika Clapton, és azonnal finom, de a dohánylevesnek tényleg még jobb az íze az első 4 ml után. ![]()
(Mert ugye nálam 5 db bubis üveggel, 2 a “rendes” üvegpalásttal forog.)
Itt a kezemen, probálgatom minden nélkül, teljesen nyitva!! Én 1 mm airpin el használok kb mindent!! Ez minden nélkül is szűkebb nekem!!
Gratulálok John! Az egyik legjobb rta…de még kell valami. ![]()
Akkor elképzelhető, hogy te tágabbhoz szokták? ![]()
![]()
Nehéz így tippelnem. A Dvarw klón nem tudom, “gyári” állapotában hányas airpin, de annál enyhén szűkebb….
1,2-es ha jól tudom.
Na az nekem tág kicsit ![]()
(
)

De én a Dvarwot is 1mm sel használom!!
Akkor nem tudom…. ![]()
Azért a 6 kis levegőlyukacska ki kell adnom bő 1 mm-t elvileg.
Az biztos hogy szűk-közepes MTL, úgy jellemezték mikor megjelent is.