Mutasd meg, mid van 5.0

Nagyon szép!! Már én is nézegetem pár hete!! Majd érdekelne a véleményed!!

5 kedvelés

Majd egy pár szót róla, kérlek János.

Nagyon gondolkodom rajta. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

@Paska és @Baluu ne gondolkodjatok rajta nagyon jól személyre szabható rengeteg afc és két kupola van az alap csomagban.Hamar megtalálni a legjobb ízt.Anyag mínösége nagyonjó.Nem lesz csalodás.

8 kedvelés

Köszi .János!!

6 kedvelés

Köszönet, de ahogy a többiek is szokták írni: idén már semmit.:slightly_smiling_face:

Vhogy csak kibírom 2026-ig.

8 kedvelés

Mivelhogy a steampipes teljesen megszünt létezni, így maradt tőlük egy remek emlék..

Már a weboldal sem érhető el…

Sajnos, de ez van…

7 kedvelés

Szépen lassan elvérzik ez az egész és maradnak az eldobható cuccok. Én már most dinoszaurusznak érzem magam ezzel a tekergetéssel :dotted_line_face:

4 kedvelés

Nyugi, anélkül is az vagy :grin::wink::hugs:

5 kedvelés

Mindig is lesznek új cuccok és új gyártók a piacon. Szerintem ez nem egy olyan ipar, ami egyik napról a másikra csak úgy eltűnik. Lehet h a steampipes is máshova viszi a céget, vagyis más országba. Mert németben 50-60 cég zárja be a kapuit, naponta.. a nagy adózás miatt.

5 kedvelés

Nekem is ez az egy maradt!! Kár értük!!

6 kedvelés

Ma is fa vágás…befagy a seggem

7 kedvelés

Én csak a boltba sétáltam át nemrég (mintegy 850 méter X 2), és minden testüregem lefagyott/összehúzódott/rövidült, olyan kis gyenge szeles fagy van :roll_eyes::grin: (elsatnyul az ember a mostanában többnyire enyhe telek miatt).

4 kedvelés

Hát bizony,rá kellett beszélni egy pisilésre​:grin:

4 kedvelés

Azért csak felvidít és feledteti a körülményeket, az az új szerzemény…:ok_hand:

3 kedvelés

Egy vagy két centis hideg van felétek? Rázva vagy törve?

3 kedvelés

Jégcsákány nélkül elő se szabad venni! :rofl:

(Különben is, az a kis plusz melegítés jól jöhet deréktájin :star_struck:)

3 kedvelés

Nehéz meg állapítani felhúzodott a hasfalba​:grin:

4 kedvelés

Tavasszal előbújik, nyugi :hugs::rofl:

3 kedvelés

Elsőre valami adathalászos huncutságra gyanakodtam, mert ugye egy vasárnap leadott rendelésről már keddre nem megszokott egy szállítási értesítő a feladó szerint valami „apró fém alkatrész”-ről.

Irdalom, fűszerezem a malacbőrt, csengetnek kimegyek-kibontom és láss csodát… míg kezet mosok addig is szerintetek mi a túró lesz ez?