Nagyon szép!! Már én is nézegetem pár hete!! Majd érdekelne a véleményed!!
Majd egy pár szót róla, kérlek János.
Nagyon gondolkodom rajta. ![]()
@Paska és @Baluu ne gondolkodjatok rajta nagyon jól személyre szabható rengeteg afc és két kupola van az alap csomagban.Hamar megtalálni a legjobb ízt.Anyag mínösége nagyonjó.Nem lesz csalodás.
Köszi .János!!
Köszönet, de ahogy a többiek is szokták írni: idén már semmit.![]()
Vhogy csak kibírom 2026-ig.
Mivelhogy a steampipes teljesen megszünt létezni, így maradt tőlük egy remek emlék..
Már a weboldal sem érhető el…
Sajnos, de ez van…
Szépen lassan elvérzik ez az egész és maradnak az eldobható cuccok. Én már most dinoszaurusznak érzem magam ezzel a tekergetéssel ![]()
Nyugi, anélkül is az vagy ![]()
![]()
![]()
Mindig is lesznek új cuccok és új gyártók a piacon. Szerintem ez nem egy olyan ipar, ami egyik napról a másikra csak úgy eltűnik. Lehet h a steampipes is máshova viszi a céget, vagyis más országba. Mert németben 50-60 cég zárja be a kapuit, naponta.. a nagy adózás miatt.
Én csak a boltba sétáltam át nemrég (mintegy 850 méter X 2), és minden testüregem lefagyott/összehúzódott/rövidült, olyan kis gyenge szeles fagy van ![]()
(elsatnyul az ember a mostanában többnyire enyhe telek miatt).
Hát bizony,rá kellett beszélni egy pisilésre![]()
Azért csak felvidít és feledteti a körülményeket, az az új szerzemény…![]()
Egy vagy két centis hideg van felétek? Rázva vagy törve?
Jégcsákány nélkül elő se szabad venni! ![]()
(Különben is, az a kis plusz melegítés jól jöhet deréktájin
)
Nehéz meg állapítani felhúzodott a hasfalba![]()
Tavasszal előbújik, nyugi ![]()
![]()
Elsőre valami adathalászos huncutságra gyanakodtam, mert ugye egy vasárnap leadott rendelésről már keddre nem megszokott egy szállítási értesítő a feladó szerint valami „apró fém alkatrész”-ről.
Irdalom, fűszerezem a malacbőrt, csengetnek kimegyek-kibontom és láss csodát… míg kezet mosok addig is szerintetek mi a túró lesz ez?