Köszi! Mission XV Droid Aio.
Tudom…. porlasztó ,de ez jó ! Titanide apogée1.5
1 ohm és CSAK kanthal ,semmi himli humli huzallal szerelt,csak ami nekem,az arcszerkezetemnek megfelelő ![]()
Használható aspire bvc porival,ami régóta a piacon van és még mindíg kapható !
(Apogée tekercsek finomabban hozzák az ízeket mint a bvc
)
Az úgy történt hogy a zsebemben életemben elsőnek eltört a dvarwom 3 milis palástja ![]()
Hirtelen felindulásból (már itthon) kicseréltem,de addig sem maradtam másik rta nélkül,mert mint tudjuk minimum kettővel indulunk a játszótérre,a munkahelyre ![]()
![]()
szokásos![]()
ez …..enter ….megjött örül,holnap indul a harctérre legalább 3 napig,és vége az évnek ![]()
Nikkel allergiások hajrá,bár lehet nem is vagyok egyedül ezzel ![]()
Ez egyszerűen borzasztó!! ![]()
Te szorgalmasabb vagy![]()
Ha el nem baxom…. ![]()
![]()
.
.
Az öreg székely nekiáll reggel egy nagy farönköt faragni. Elmegy a háza előtt a szomszédja, és megkérdi:
– Mi lesz abból, szomszéd?…
– Ebből, fiam, gerenda! – válaszol a székely.
Nem sokkal később a szomszéd megint elmegy a ház előtt, látja, hogy az öreg még mindig nagy munkában van, ugyanazt a rönköt faragja egyre kisebbre.
– Hát mégis, mi lesz ez, szomszéd?
– Ebből, fiam, kocsirúd.
Dél tájékán a székely térdig érő forgácsban ül, és még mindig farag. A szomszéd újra kíváncsiskodik:
– Mi lesz ez?
– Ebből, fiam, székláb.
Estefelé már nagy forgács gyűlik össze az öregnél, de ő még mindig farag. A szomszéd naná, hogy ismét érdeklődik:
– Kicsi ez széklábnak is, mégis mi lesz ez, szomszéd?
Mire az öreg:
– Ebből, fiam, fogpiszkáló… ha el nem cseszem már megint…
Végre mind kettő stubbym RDTAval .![]()
Köszönet érte @Helomi78 nak.![]()
Jöhetnek az RTAK ,RDAk és a squonk modok.![]()
Szépek! ![]()
![]()
Örülök, hogy jó helyre került!
Még 2 óra 22 perc választ el az idei szabi megkezdésétől ![]()
(eddig a hét legnyugodtabb éjszakája, pont készen a karbantartások, egyedül a rusnya műhelyben egy kis pöfék….). Azhad’s Baffo 3. hetes, de már finom. ![]()
(Szerintem már pont kihajtották a belemet idénre).
Én már sajnos 8 éve szabin(rokinyugdíj)![]()
Jó pihenést,kellemes ünnepeket,és finom gőzöket kívánok minden csoport társnak!
![]()
Sajnos nálam ez: már 15 éve szabin.
![]()
Szia.
Én is rokinyögdíj de mellette szerencsére tudok dolgozni.Rehab munkahely.A 2 együtt szódával meg kis kerti borral elmegy.![]()