Mutasd meg, mid van 5.0

Lehet még van 1db v9-is… :thinking:

8 kedvelés

Szia János!
Lehet,lassan nem ártana egy excel táblázatot használnod,hogy számon tudd tartani,miből hány db van. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Igen, zavarba ejtő ez az egyébként profi készlet. :slightly_smiling_face: :+1:

8 kedvelés

Szia John!
Nem rossz 5let… :grinning_face:

7 kedvelés

Szia János!

Ha mindenképpen választanod kéne, melyik verizió lenne a befutó, az összes szempontot figyelembe véve melyik tipus áll hozzád a legközelebb?

7 kedvelés

Szia Balázs!
A V9 és a Se a kettő közül nem tudnék dönteni..

11 kedvelés

Szia János!! Nagyon király sorozat!!:heart: De mit csinálsz te télen a kertbe!!:thinking: :grin:

7 kedvelés

Szia Tibor! Köszi!
Télen fa kivágás sövény nyírás egész évben kint vagyok… :roll_eyes:
Ja 20perc kaja idő van akkor bent.

10 kedvelés

Értem és bocs!! Azért keveredtem bele, mert felénk a kertnek a veteményes kertet mondják!!:grin:

8 kedvelés

Azt csak be rotációzom de 1000 négyzetméter még nem végeztem vele.

7 kedvelés

Ez gyönyörű sor :wink::ok_hand: a 7 Expromizerem egynek látszana mellette :grin: amúgy az SE nekem is király azóta is….a v9 izmos Zolis dohányhoz túl lágy.

8 kedvelés

Megérkezett. Tök szuper meg minden csak egy bajom van vele. Lezárom a +/- gombokat,hogy ne buzeráljam el a teljesítményt. Majd lezárom a csúszkával,hogy a fire gomb ne nyómódjon meg a zsebembe. Majd amimor feloldom a csúszkával akkor feloldja a +/- gombokat is. Simán elbuzergálom és észre se veszem. Ennek így kell működnie? :thinking:

12 kedvelés

Nekem logikusnak tűnik végül is kínai

10 kedvelés

Köszi! :grinning_face_with_smiling_eyes: Erre nem gondoltam.

8 kedvelés

Jó munkához idő kell … Jó sokat vártál rá :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Igen,de volt mit használni eddig is. Csak ez zseb biztos.:grin::grin: De nem user biztos.:roll_eyes:

8 kedvelés

Ezeket minden egymáshoz teremtette!!

18 kedvelés

Be kell vallanom,nagyon szép tényleg :blush:

Igaz nekem SS-ben szebb lenne,meg nem azzal az aromával :joy::hugs:

7 kedvelés

Köszönöm !! Örültem, hogy Gergő eladta, nem tudtam válogatni!!:grin: Az aroma meg így tökéletes barack nélkül!:grin: Most először tettem bele Muji vattát, hát az pont tökéletessé tette!!

9 kedvelés

Viszont,Matula bácsi szavai ugranak be erre egyből :blush: https://www.youtube.com/watch?v=HWXbtgwt7Ro

8 kedvelés