Show me your vape 5.0

A cigaretta parázs az kiégetheti az autóülést, vagy az erdöket. De ha érintőképernyős lenne a mod, akkor nem lenne gond a figyelem elterelése. A mostani autókba már a kilátást is zavarják.

7 Likes

És egyre több az érintőképernyős gps ugye …. :winking_face_with_tongue:

9 Likes

Akkor mi a helyzet a tesla autókkal, ahol fél lapméteres kijelző van az autóban…az már nem jelent gondot? :face_with_raised_eyebrow:

10 Likes

Annak az üzletnek már megvan a végleges gazdája.

10 Likes

A leg jobb akkor traktorosnak lenni!! Ők telefonálhatnak menet közben, azokkal a nagy dömperekkel, gondolom akkor mehet a vape is!!:thinking:

6 Likes

A pilótákról nem is beszélve…amíg nekünk max pl a takaró alatt stikában lehetséges a szűk mtl addig ők zárt kabinban tolhatják a dual dl-t. :rofl:

7 Likes

Vagy a hajóskapitányok…mert a navot nem viszik magukkal. Vagy az űrállomás :grin:

6 Likes

Most dobta fel a Google .. 1 éve ez volt a vape készlet .. sok víz lefolyt azóta a Vaperinán .. édes istenem

20 Likes

És mi lett belőle…:grinning_face_with_smiling_eyes:

17621906670913038280492955563101

12 Likes

dubai GIF

10 Likes

Ne is beszéljünk róla .. még gyógyulnak a sebek :joy::joy::joy:

11 Likes

Csak halványul az emlék, de eltűnni nem fog sosem :roll_eyes::sweat_smile: de ilyen az első kiöntött 400 ml emléke is….:scream:

8 Likes

Verihepi Morgen Fremen

13 Likes

Valami titkos ügynök írása, valszeg… :laughing:

Amúgy neked is jó reggelt….

8 Likes

Valami készül nekem! :smiling_face:

16 Likes

És akarsz róla mesélni ? Formás darab # neved rajta marad ? Vagy csak nekem fura valamire a teljes nevem felírni ? Akkor már inkább csak egy monogram nem ?

8 Likes

Így tuti nem adom el! :rofl::rofl::rofl:

11 Likes

:eyes::fire:

Októberi vásárlás :white_check_mark:

Már csak egy csomag vár otthon.:grinning_face_with_smiling_eyes:

17 Likes

Hamar tessék kipróbálni . Nem úgy mint a többi 20-at ,
See Ya GIF

9 Likes

Kijöttem kicsit sétálni. Mert kell a friss levegő is. De nekem csak ezek a régi cuccosok vannak. Semmi új.

Ezeket fotózgatom nap mint nap. De attól én még nagyon jól elvagyok velük. Már ismerem őket, és minden porcikájukat is. :grinning_face:

18 Likes