Show me your vape 5.0

Én is azt hittem :thinking::joy:

8 Likes

@Orbit76 @Balazs_Samu_Nagy @Zsolt68 Android app-ban használom leginkább a Vaperinát. Nem tudom mi okozhatja, hogy nem jeleníti meg. Én is látram már más bejegyzésénél, higy a gif nem jelenik meg.

7 Likes

Szintén Android app…és nem látszik, ahogy weben sem a pc-n

Viszont éppen most(!) visszatekerve már megy a gif a webes felületen :thinking:…fura
Mintha egy tartalomellenőrző bot késleltetné, úgy mint ahogy az egyéb felpakolt képeinknél teszi a rendszer…csak itt tovább tart sokkal a folyamat…jelen esetben kb 13óráig :rofl:

8 Likes

Sziasztok :waving_hand:

Úgy tűnik, ez egy fordítási hiba, ami valószínűleg a médiaelemek és linkek megjelenítésének javítása után jelent meg. :thinking:

A GIF-ek alapvetően a Giphy szervereiről jelennek meg (ezen lehet, hogy változtatni fogunk) és tartozik hozzájuk egy rövid leíró cím, ami alapján az AI felismeri a forrásnyelvet, viszont a fordítás során néha módosul maga a GIF linkje is. Ez a probléma úgy látom általában akkor jelentkezik, ha a bejegyzésben csak a GIF található.

A hibás linkeket néhány bejegyzésnél már manuálisan javítottam, így most ismét megjelennek a GIF-ek. :blush:

Természetesen igyekszem mielőbb felderíteni és javítani a hibát…

A képeknél abban a pár pillanatban csak annyi történik, hogy a rendszer optimalizálja őket: készít egy kisebb előnézeti képet (thumbnail), és a teljes képet is konvertálja a megfelelő formátumra és az általunk engedélyezett maximális felbontásra, ettől lesz “kattintható”.

13 Likes

sziasztok,

vegre megerkezett a zero x 2.0, hozza pedig blaze pro max rta ;]

17 Likes

Hello ! Szép darab .. Gratulálok hozzá

cat GIF by Threadless

10 Likes

Wooowww! Nyomtattak hozzá még levegőszabályzó gyűrűt is? :heart_eyes:

8 Likes

igen igen :wink: maximalisan ajanlom Tony-t ha barkit igazan jo mecha erdekel :wink:

8 Likes

:heart_eyes:

18 Likes

A Berényi Zolitól van? :thinking::+1::dashing_away:

5 Likes

Igen. :grin:

4 Likes

3 posts were merged into an existing topic: Pc-Xbox-PlayStation játékosok!

Hallott már valaki olyanról hogy Jorda Mods Squonk mod Dicodes lapkával?

5 Likes

Bizony ! A jorda-hoz tervezte Nyeskus ha jól tudom :blush:

Bandinál van eladó……

9 Likes

El Bandinál?
Al Bundy GIF

10 Likes

Nem,nem ennél :rofl:

7 Likes

Köszi!

Milyen értéket képviselhet egy ilyen?

(A KHW csapatból egy emberkét ismerek, de olyan régen nem beszéltünk, hogy egyszerűen nem találom… :neutral_face: )

A Bandi az ki is?

3 Likes

Nov. 30.

Szívesen :hugs:

4 Likes

“Bandi vagyok Bicskéről “ ha ez megvan a khw dvarw dl-ről a yt.

Ha csak azt nézem a deszka 30,és sok nem készült belőle…..akkor sacc kicsit több lehet mint 30…. és ha jól tudom dual squonk……

4 Likes

Közben rájöttem, nem kapcsoltam össze a Bandit az András névvel (=

(single 18650)

4 Likes