Én is azt hittem
@Orbit76 @Balazs_Samu_Nagy @Zsolt68 Android app-ban használom leginkább a Vaperinát. Nem tudom mi okozhatja, hogy nem jeleníti meg. Én is látram már más bejegyzésénél, higy a gif nem jelenik meg.
Szintén Android app…és nem látszik, ahogy weben sem a pc-n
Viszont éppen most(!) visszatekerve már megy a gif a webes felületen …fura
Mintha egy tartalomellenőrző bot késleltetné, úgy mint ahogy az egyéb felpakolt képeinknél teszi a rendszer…csak itt tovább tart sokkal a folyamat…jelen esetben kb 13óráig
Sziasztok
Úgy tűnik, ez egy fordítási hiba, ami valószínűleg a médiaelemek és linkek megjelenítésének javítása után jelent meg.
A GIF-ek alapvetően a Giphy szervereiről jelennek meg (ezen lehet, hogy változtatni fogunk) és tartozik hozzájuk egy rövid leíró cím, ami alapján az AI felismeri a forrásnyelvet, viszont a fordítás során néha módosul maga a GIF linkje is. Ez a probléma úgy látom általában akkor jelentkezik, ha a bejegyzésben csak a GIF található.
A hibás linkeket néhány bejegyzésnél már manuálisan javítottam, így most ismét megjelennek a GIF-ek.
Természetesen igyekszem mielőbb felderíteni és javítani a hibát…
A képeknél abban a pár pillanatban csak annyi történik, hogy a rendszer optimalizálja őket: készít egy kisebb előnézeti képet (thumbnail), és a teljes képet is konvertálja a megfelelő formátumra és az általunk engedélyezett maximális felbontásra, ettől lesz “kattintható”.
Hello ! Szép darab .. Gratulálok hozzá
Wooowww! Nyomtattak hozzá még levegőszabályzó gyűrűt is?
igen igen maximalisan ajanlom Tony-t ha barkit igazan jo mecha erdekel
A Berényi Zolitól van?
Igen.
3 posts were merged into an existing topic: Pc-Xbox-PlayStation játékosok!
Hallott már valaki olyanról hogy Jorda Mods Squonk mod Dicodes lapkával?
Bizony ! A jorda-hoz tervezte Nyeskus ha jól tudom
Bandinál van eladó……
El Bandinál?
Nem,nem ennél
Köszi!
Milyen értéket képviselhet egy ilyen?
(A KHW csapatból egy emberkét ismerek, de olyan régen nem beszéltünk, hogy egyszerűen nem találom… )
A Bandi az ki is?
Nov. 30.
Szívesen
“Bandi vagyok Bicskéről “ ha ez megvan a khw dvarw dl-ről a yt.
Ha csak azt nézem a deszka 30,és sok nem készült belőle…..akkor sacc kicsit több lehet mint 30…. és ha jól tudom dual squonk……
Közben rájöttem, nem kapcsoltam össze a Bandit az András névvel (=
(single 18650)