Dani nem lesz több, teljesen elég ami van!! Különben is, ebben az évben már semmit!
Majdnem teljesen!!
Sziasztok!
@Lawicska ezt nem a lengyelek @rták el, hanem a gyártó, aki feketének cimkézte csomagolás után. De persze reklamálni kell azért! Legalább ingyen panelokat adjanak feketét vagy ami tetszik!
@Zoli76 Már Te is megbolondultál? Egyik kollégám egész nap ezt mondja mindenre, vagy ha nem ezt, akkor a Miklós… reklámot harsogja! Már mondtuk neki menjen pszichológushoz, amíg nem késő!
@Paska Akkor már meg is rendelted?
Én nem csalódtam a színben. Lilát rendelrem, lila volt ráírva a dobozra, vagyis Purple, lila volt amikor kibontottam. Ma érkezett!
Nagyon jól néz ki a zöld is, meg a lila is, meg a virágok is szépek.
Ez milyen masina pontosan ?
Természetesen linket és kérek.
Veepon Tita X Aio
ismét elérhető HC-n az RBA…ha más is hasonló futkározós szettben gondolkodna. Link
Ha pedig ponthiányban szenvedsz akkor pl a podmoddal (vagy bármivel) együtt 80%-os áron segítek beszerezni (ha többeket is érdekel, ez vagy bármi)…a lényeg, hogy kb 80-100€-os összrendelés legyen meg. Akit érdekel jelezze üzenetben.
Amik jöttek még:
SBS mod: Steam Crave Hadron Lite SBS 100W MOD
AiO: ThunderHead Creations X Mike Blaze AIO 88W Mod
Boro tank B80-hoz: Lost Vape Centaurus Boro Pod Cartridge
LV G80 AIO: Lost Vape Centaurus G80 AIO Kit
Szia.A doboza nem volt nejlonozva így bármi lehet.
Ja, így már érthető! Akkor ezt meg kell reklamálni! Bontott terméket küldtek!? Ha ez nem volt feltüntetve a terméklapon, akkor minimum az árát vissza vagy kupon formájában jóváírás!
Ennyit irtak épp most.
Hát így jártam…..
Elnézést kérünk a kialakult helyzetért. Sajnos ez volt az utolsó darab ebből a termékből. Felajánlok egy utalványt, amely a vételár 10%-át teszi ki. Elfogadható lenne ez az Ön számára?
Nem, nem és nem! Nem elfogadható számomra egy vételár 10%-át kitevő kupon! Bontott termék és ráadásul nem az a szín, amit kértem! Ez felháborító! Min. vételár fele ! De inkább a teljes ár vissza !
Ja, bocs! Azt hittem nekik írok!
Mivel át nem lehet nyúlni a telefonon szépen reklamálnék elsőnek.
Másodjára már picit ingerültebben.
Az én pénzem is annyit ér mint bárkié.
Ha kenyeret rendelek,ne tejet hozzon a futár !
Böfögje már a cég oda hogy zöld van nem fekete,ja és bontott,ha így is kell,akkor megy,ha nem akkor visszautalja a teljes árat
Tényleg a tiéd mikor érkezik?
Mármint mire gondolsz ?
Már túl vagyunk rajta ha arra vagy kíváncsi
Ja ! A boro? az még várat magára,meg kell gondolnom mi lenne jó nekem
Hát azt hittem már a polcon van, vagy próbálgatod!
Faluhelyen nem úgy megy az
Eltervez,kigondol,megvan ! Elutal,vár