Mutasd meg, mid van 5.0

Dani nem lesz több, teljesen elég ami van!! Különben is, ebben az évben már semmit!:blush:

9 kedvelés

8 kedvelés

Majdnem teljesen!!:grinning_face:

7 kedvelés

Sziasztok!

@Lawicska ezt nem a lengyelek @rták el, hanem a gyártó, aki feketének cimkézte csomagolás után. De persze reklamálni kell azért! Legalább ingyen panelokat adjanak feketét vagy ami tetszik! :wink:

6 kedvelés

@Zoli76 Már Te is megbolondultál? Egyik kollégám egész nap ezt mondja mindenre, vagy ha nem ezt, akkor a Miklós… reklámot harsogja! Már mondtuk neki menjen pszichológushoz, amíg nem késő! :rofl::rofl::rofl:

@Paska Akkor már meg is rendelted? :rofl:

8 kedvelés

Én nem csalódtam a színben. Lilát rendelrem, lila volt ráírva a dobozra, vagyis Purple, lila volt amikor kibontottam. Ma érkezett!

14 kedvelés

Nagyon jól néz ki a zöld is, meg a lila is, meg a virágok is szépek.:heart_eyes:

8 kedvelés

Ez milyen masina pontosan ? :thinking:

Természetesen linket és kérek. :grin:

8 kedvelés

Veepon Tita X Aio

Follow Me Link GIF

10 kedvelés

…amikor a Cthulhu átment Pestről Budára:

20 kedvelés

ismét elérhető HC-n az RBA…ha más is hasonló futkározós szettben gondolkodna. Link
Ha pedig ponthiányban szenvedsz akkor pl a podmoddal (vagy bármivel) együtt 80%-os áron segítek beszerezni (ha többeket is érdekel, ez vagy bármi)…a lényeg, hogy kb 80-100€-os összrendelés legyen meg. Akit érdekel jelezze üzenetben.

Amik jöttek még:
SBS mod​:index_pointing_up:: Steam Crave Hadron Lite SBS 100W MOD
AiO: ThunderHead Creations X Mike Blaze AIO 88W Mod
Boro tank B80-hoz: Lost Vape Centaurus Boro Pod Cartridge
LV G80 AIO: Lost Vape Centaurus G80 AIO Kit

13 kedvelés

Szia.A doboza nem volt nejlonozva így bármi lehet.

7 kedvelés

Ja, így már érthető! Akkor ezt meg kell reklamálni! Bontott terméket küldtek!? Ha ez nem volt feltüntetve a terméklapon, akkor minimum az árát vissza vagy kupon formájában jóváírás!

8 kedvelés

Ennyit irtak épp most.

Hát így jártam…..

Elnézést kérünk a kialakult helyzetért. Sajnos ez volt az utolsó darab ebből a termékből. Felajánlok egy utalványt, amely a vételár 10%-át teszi ki. Elfogadható lenne ez az Ön számára?

9 kedvelés

Nem, nem és nem! Nem elfogadható számomra egy vételár 10%-át kitevő kupon! Bontott termék és ráadásul nem az a szín, amit kértem! Ez felháborító! Min. vételár fele ! De inkább a teljes ár vissza !

Ja, bocs! Azt hittem nekik írok! :rofl:

11 kedvelés

Mivel át nem lehet nyúlni a telefonon :grin:szépen reklamálnék elsőnek.

Másodjára már picit ingerültebben.

Az én pénzem is annyit ér mint bárkié.

Ha kenyeret rendelek,ne tejet hozzon a futár !

Böfögje már a cég oda hogy zöld van nem fekete,ja és bontott,ha így is kell,akkor megy,ha nem akkor visszautalja a teljes árat :man_shrugging:

11 kedvelés

Tényleg a tiéd mikor érkezik?:thinking:

8 kedvelés

Mármint mire gondolsz ?

Már túl vagyunk rajta ha arra vagy kíváncsi​:zany_face::joy::joy:

Ja ! A boro? az még várat magára,meg kell gondolnom mi lenne jó nekem​:blush:

8 kedvelés

Hát azt hittem már a polcon van, vagy próbálgatod!:grinning_face_with_smiling_eyes:

8 kedvelés

Faluhelyen nem úgy megy az :grin:

Eltervez,kigondol,megvan ! Elutal,vár :grin:

11 kedvelés