Mutasd meg, mid van 5.0

Tegnap 10-re mentem tetőtérit cserélni,klassz időnek tűnt.

Mire levettem a régi ablakot a helyéről leszakadt az ég.

Pláne…..addig esett amíg beraktam az újat készre takarólemezelve mindennel,amikor feltettem a helyére az ablakot láss csodát megállt az eső.

Rongyá áztam,a tulaj mintha sajnált volna egy kissé :joy:

10 kedvelés

“Szarvasbogarat talált a sűrűkrumpliba” :star_struck:

6 kedvelés

Meg hálálta…gondolom.

6 kedvelés

Beosztással!
(70k Ft nem sok)
:saluting_face:

10 kedvelés

Akkor pont gázszámlát törlesztett….:sweat_smile: (Ja az egy másik fajta mozi :roll_eyes:)

5 kedvelés

Marhán nem..egy szégyen.

6 kedvelés

Igen és nagyon hálálkodott hogy vasárnap mentem,mert olyankor még a fű se nő Debrecenben :joy:

Na ezért nem volt kedvem elmenni nutellás palacsintáért mikor megláttam Évánál :grin:

8 kedvelés

Ahogy szokták mondani:“Pénz? Az a legkevesebb!”
:grin:

6 kedvelés

Na pont ezért nem akarok nyugdíjas lenni.

Annyiból éhen halnék,semmi túró rudika,borzas csirkemell stb…..a többiről meg már nem is álmodozok :blush:

8 kedvelés

Zoli, az egyém 3×ennyi, de abból sem!!

9 kedvelés

Telkiben ki van írva a nyugger otthonra havi 800ezer a tárolási díj….nem gyenge.

8 kedvelés

Gondolhatod, hogy nekem sem ez volt a tervem 38 éves koromban.
Ezt dobta a gép! :grimacing:

9 kedvelés

Megvan még a piros kötelem megkötve szépen húzóra ha nagy gáz lenne.

Annyi pénzt nem tudom melyikőnk fog kapni,ha megéljük a nyögdíjat.

Fizetés sincs fele,nemhogy ……..

6 kedvelés

Ne érts félre :blush:nem veled hanem a hozzáálásukkal van bajom.

Nem politizálok mert nem szoktam ideges lenni,lehet pont ezért :grin:

De adnék én nekik annyit,és meglátnám a jachtozás,a repülgetéssel mi lenne a helyzet.

Szárazkenyeret vizet meg sót nekik annyi pénzből.

“Egyétek” jó szívvel adnák a Magyarok :blush:

9 kedvelés

Maradjunk témánál:nincs jobb

15 kedvelés

Minálunk szoba sem jöhetett, hogy édesanyánk (86 éves) otthonba kerüljön!! Eddig én viseltem gondját, most vette át a nővérem, otthagyta Pesten a munkahelyét, hogy vele lehessen!! Az ápolási dijat kap kemény 44000 ft!! És ez így renben van, a kormányunk szerint!!

9 kedvelés

Csak azért írtam, azt amit, mert ha nem is mondhatom, hogy vártam a nyudíjas kort 35-40 évesen, de, nem ilyen évekre számítottam.
Szépreményű ifjú munkásemberként, nem hittem, hogy tovább viszem a családi “örökséget”.(anyai ágon elég sok szívbeteg volt a családban) Erre, nesze nekem, velem is ugyanaz történt.
Nincs félreértés köztünk, csak leírva nem úgy hangzik, mintha szemtől-szembe beszélnénk. :saluting_face:

Akkora gáz csak nem lesz tán!? :face_with_raised_eyebrow:

8 kedvelés

Én is így gondolom:Fatert is ápoltam most meg anyóst…

7 kedvelés

Éss, tényleg!

14 kedvelés

Lustaság :sweat_smile: 2 naponta 3percet vagyok hajlandó szánni a 2 szettre amíg kicserélem a vattát bennük.:fire::grin:

10 kedvelés