Igen ez sajnos így van!! Már nem tudom mikor volt legalább 1 hónapig megmaradt volna!!
Hétfőn vittem Svájcba alu profilokat,(gondolom beltéri munkához gipszkarton alá, stb) és némelyikük tetején volt megmaradt hó. Annyira örültek neki a kirakodó munkások, hogy neki is álltak hógolyózni ott benn a raktárban…
Régen, mikor még hónapokig volt hó, már a végén nem szerettük!! El jött az idő, hogy már annak is örülnénk ,ha 2 hétig látnánk!!
Vagy fehér karácsony. Kettő vagy három éve volt utoljára. Azelőtt sem, de még azota sem volt. Akkor még megvoltak a libáim, ők is élvezték a havat.
Sziasztok
Nekem ez a 3 mód, tank kombináció van. Ami jelenleg üzemben van. Ares Finál tank nekem hozza az elvárt ízeket. Plusz 3 tankom van tartalék üzem módban.3-4 hónapra elegendő leves ill aroma. És itt leállok. Egyenlőre nem szándékozom venni sem tankot sem módot.
Nekem mikor ‘mód’-om volt betáraztam évekre
Ahogy gondolod!! De levesből nem árt, ha több van!!
Abból jelenleg semmi sem elég . . Szerencsére nem egy romlandó termék
Szép cucc!Most,hogy látom fejembe jutott,hogy rég használtam a Bishop2-őt…
Én is azért vettem elő!! Meg illik a modhoz!!
Igen ez a gond a DLC-vel kevés rta van hozzá(nekem1)
Nekem 1 sincs!! Ez sem az!!l!! Ja mér értem!! Kevés van ami pszzol!! Nekem csak ez az 1!!
De feketés az már jó…
Javítottam!!
By-ka se ? fekete vagy dlc? nem láttam pontosan de már van.
Hinnyejavítok,ma láttam fotón.
Azt nem tudom, de már sok dlc van!! És nem értem az mit tesz egy kazánon, azon kívül, hogy 50-70 euroval több!!
A bevonat ami elvileg karc álló.
Megnézem de nekem nem tetszenek.
A Danimon nagyon nagyon tetszik!! De kazánért most néztem van,hogy 80 euróval több!! Annyit nekem nem ér!!
Láttam én is…még egy bőr rólunk