Mutasd meg, mid van 5.0

Igen ez sajnos így van!! Már nem tudom mikor volt legalább 1 hónapig megmaradt volna!!

6 kedvelés

Hétfőn vittem Svájcba alu profilokat,(gondolom beltéri munkához gipszkarton alá, stb) és némelyikük tetején volt megmaradt hó. Annyira örültek neki a kirakodó munkások, hogy neki is álltak hógolyózni ott benn a raktárban…:rofl:

10 kedvelés

Régen, mikor még hónapokig volt hó, már a végén nem szerettük!! El jött az idő, hogy már annak is örülnénk ,ha 2 hétig látnánk!!

7 kedvelés

Vagy fehér karácsony. Kettő vagy három éve volt utoljára. Azelőtt sem, de még azota sem volt. Akkor még megvoltak a libáim, ők is élvezték a havat. :smiling_face_with_three_hearts:

6 kedvelés

Sziasztok
Nekem ez a 3 mód, tank kombináció van. Ami jelenleg üzemben van. Ares Finál tank nekem hozza az elvárt ízeket. Plusz 3 tankom van tartalék üzem módban.3-4 hónapra elegendő leves ill aroma. És itt leállok. Egyenlőre nem szándékozom venni sem tankot sem módot.

10 kedvelés

Nekem mikor ‘mód’-om volt betáraztam évekre :wink:

9 kedvelés

Ahogy gondolod!! De levesből nem árt, ha több van!!

7 kedvelés

Abból jelenleg semmi sem elég . . Szerencsére nem egy romlandó termék :heart:

7 kedvelés

Ma a Bishop 2.

lett a soros!!

14 kedvelés

Szép cucc!Most,hogy látom fejembe jutott,hogy rég használtam a Bishop2-őt…

6 kedvelés

Én is azért vettem elő!! Meg illik a modhoz!! :joy:

6 kedvelés

Igen ez a gond a DLC-vel kevés rta van hozzá(nekem1)

4 kedvelés

Nekem 1 sincs!! Ez sem az!!l!! :grin:Ja mér értem!! Kevés van ami pszzol!! Nekem csak ez az 1!!

5 kedvelés

De feketés az már jó…

4 kedvelés

Javítottam!! :grin:

5 kedvelés

By-ka se ? fekete vagy dlc? nem láttam pontosan de már van.
Hinnye​:flushed:javítok,ma láttam fotón.

7 kedvelés

Azt nem tudom, de már sok dlc van!! És nem értem az mit tesz egy kazánon, azon kívül, hogy 50-70 euroval több!!

5 kedvelés

A bevonat ami elvileg karc álló.
Megnézem de nekem nem tetszenek.

8 kedvelés

A Danimon nagyon nagyon tetszik!! De kazánért most néztem van,hogy 80 euróval több!! Annyit nekem nem ér!!

8 kedvelés

Láttam én is…még egy bőr rólunk

6 kedvelés