Mutasd meg, mid van 5.0

Traktoros, akinek van ízlése? :thinking::+1:

9 kedvelés

Kellemes Szombat reggelt!!

17 kedvelés

… és pihentető hétvégét!

17 kedvelés

JóReggelt!
Nikotin+Koffein (+zabkeksz) …más nem is kell a motor beröffentéséhez :grin:

17 kedvelés

Jó reggelt, jó a bögre is, ezt biztos a Nagy Almából hoztad.:wink::+1:

7 kedvelés

Szia @felixo és Többiek! :grin:

Durván 40 euró, de akciósan olcsóbb. Szerintem nem lényeg a csomagolás, a funkcionalitás számít. :wink: Sok minden más is csak papírdobozban érkezik, akárcsak a Stubby rdta tank is, pedig az 60 euró.

Faék egyszerű, akárcsak a többi rdta. :+1:

Talán a szűkebb levegőzés miatt érzed melegebbnek, de a Stubby rdta-k és a Tita rdta-knál is érezhető a melegség, ha kevesebb levegőt adsz neki ugyanazzal a coil-lal ugyanakkora teljesítményen hajtva. :wink:

Van aki megfúrta a légrés betétet, hogy több levegőt tudjon neki adni. :rofl:

Ugyanez van a Stubby zárt frontpanelnél is, hogyha normál boro rba-t használsz. Ott sem esik egybe a front panelen található légrés a boro tank alsó légrésével, így kicsit kevesebb levegőt kap mint egy nyitott frontpaneles Stubby. :rofl:

:+1:szónak is :100: a vége, kérdésem a végére… így több napos használat és teszt után hogy tetszik a Droid? Nem bántad meg?

9 kedvelés

Szerintem tökéletes.

Egyáltalán nem bántam meg … sőt … bátran ajánlom minden AIO felhasználónak. :hugs:

Jah és köszönöm az ajánlást. :hugs:

8 kedvelés

Szivesen! Megmondom öszintén, hogy a Tita rdta is jó, de eddigi tapasztalataim alapján szerintem a Stubby és a Droid jobb a kialakítás, feltöltés szempontjából.

9 kedvelés

Csak a Droid, csak a Stubby, csak az AIO. :heart_eyes:

9 kedvelés

Mindnek más a preferenciája, más a favorit! Nekünk ez, másnak az! :wink:

7 kedvelés

És a pumpa :heart:

13 kedvelés

new zealand haka GIF by World Rugby

8 kedvelés

Az ss színű rdta helyett - mert valakinek kellett :grin: - most egy arany színű rdta ékesíti a Stubby-mat. :wink:

Szépséges estét mindenkinek! :wink::dashing_away::dashing_away::dashing_away:

12 kedvelés

Think Stephen Colbert GIF by The Late Show With Stephen Colbert

8 kedvelés

A rohadék ..

:heart_eyes::heart::joy:

10 kedvelés

MPL 1 napos garantált kézbesítéssel ugyan annyiba kerül, és másnap tényleg ott van akár az ország másik végében is! :wink:

8 kedvelés

Én rá érek … A box még itt van a ház sarkában :heart_eyes::joy:

7 kedvelés

Áruljátok már el nekem,ezekbe a bb aio kütyükbe,olyan alacsony teljesítménnyel toljátok dl felhasználással hogy fennakad a szemem rajta mindenhol.

Mtl- ben meg elég 5-10 watt ? :thinking:Mert kicsi a kazántér ?

9 kedvelés

A B80 AIO-ban legutóbb(ma tekertem újra), 0,42-3 Ohm, olyan 18-20-22 Watt-on volt megfelelő íz/gőz.
(inkább DL-ben szoktam nyomulni)
:wink: :saluting_face:

9 kedvelés

Mer ugye az idén már semmit!!:thinking: :grin:

8 kedvelés