Traktoros, akinek van ízlése?
Jó reggelt, jó a bögre is, ezt biztos a Nagy Almából hoztad.
Szia @felixo és Többiek!
Durván 40 euró, de akciósan olcsóbb. Szerintem nem lényeg a csomagolás, a funkcionalitás számít. Sok minden más is csak papírdobozban érkezik, akárcsak a Stubby rdta tank is, pedig az 60 euró.
Faék egyszerű, akárcsak a többi rdta.
Talán a szűkebb levegőzés miatt érzed melegebbnek, de a Stubby rdta-k és a Tita rdta-knál is érezhető a melegség, ha kevesebb levegőt adsz neki ugyanazzal a coil-lal ugyanakkora teljesítményen hajtva.
Van aki megfúrta a légrés betétet, hogy több levegőt tudjon neki adni.
Ugyanez van a Stubby zárt frontpanelnél is, hogyha normál boro rba-t használsz. Ott sem esik egybe a front panelen található légrés a boro tank alsó légrésével, így kicsit kevesebb levegőt kap mint egy nyitott frontpaneles Stubby.
szónak is
a vége, kérdésem a végére… így több napos használat és teszt után hogy tetszik a Droid? Nem bántad meg?
Szerintem tökéletes.
Egyáltalán nem bántam meg … sőt … bátran ajánlom minden AIO felhasználónak.
Jah és köszönöm az ajánlást.
Szivesen! Megmondom öszintén, hogy a Tita rdta is jó, de eddigi tapasztalataim alapján szerintem a Stubby és a Droid jobb a kialakítás, feltöltés szempontjából.
Csak a Droid, csak a Stubby, csak az AIO.
Mindnek más a preferenciája, más a favorit! Nekünk ez, másnak az!
Az ss színű rdta helyett - mert valakinek kellett - most egy arany színű rdta ékesíti a Stubby-mat.
Szépséges estét mindenkinek!
MPL 1 napos garantált kézbesítéssel ugyan annyiba kerül, és másnap tényleg ott van akár az ország másik végében is!
Én rá érek … A box még itt van a ház sarkában
Áruljátok már el nekem,ezekbe a bb aio kütyükbe,olyan alacsony teljesítménnyel toljátok dl felhasználással hogy fennakad a szemem rajta mindenhol.
Mtl- ben meg elég 5-10 watt ? Mert kicsi a kazántér ?
A B80 AIO-ban legutóbb(ma tekertem újra), 0,42-3 Ohm, olyan 18-20-22 Watt-on volt megfelelő íz/gőz.
(inkább DL-ben szoktam nyomulni)
Mer ugye az idén már semmit!!