Öregszel… Ez van … Hol van már a fiatal türelmetlen véperhév …
Imádom a színét …
Tuti mentolos
Remélem ,hogy az , mert csupa xarabb jutott eszembe
Ok, a sóska pl. nem adja mentollal
(Szomszéd ismerőse próbálta párszor….)
Csak áramszünet esetén men-tolos…
Gratula! És örülök, hogy elnyerte a tetszésed
Nem teljesen véletlen, hogy neked a 2x0.7mm jön be, az egy airpin-re vetítve kb 0,99mm-nek felel meg. Nekem mondjuk az már kicsit szűk, a 2x0.9mm (1.27mm) jön be, vagy 0.9+1.0mm (1.35mm) kombót is próbáltam már.
Köszönöm. A másik egy dotaio v2 g10 monarchy edition egy átlátszó monarchy fedlappal.
A drágábbat. Viszont nekem egyáltalán nem lötyög az akufedél.
Szia!! Köszönöm!! A 0,7 tel szerelve érkezett, megpróbáltam és tökéletes volt!! Gondoltam ez marad így meg sem kellett próbálnom a 0,9 -est!! Köszi azt is amit korábban írtál róla, segített a döntésben a vásárlásnál!!
Droid RDTA beüzemelve.
Építése szerintem faék egyszerű.
Ami észrevétel, hogy ennyi pénzért azért egy normális csomagolást megérdemelt volna … nem csak egy papírdobozt.
Némi szépséghiba, hogy Pulse Mininél így a levegő nyílások rohadtul nem oda esnek, ahova kellene … de szerintem tökéletes így is.
Szíváskor azért észrevenni, hogy nem alul van a kazán … érezni a melegséget … de elhanyagolható.
Gratulálok ! Azért nem ártana neki a több levegő … Óvatosan 3 fúrat a panelra .. akár megoldgatná . De mivel nem lehet kapni csere panelt ezért .. ja
Viszont 3d nyomtatni lehet .. a hozzá kapcsolódó fájlok fent vannak a vandy vape oldalán .
Kifúrni nem fogom az tuti.
Fogalmam sincs, hogy hol lehet nyomtatni, nyomtattatni ilyen panelt !?
Főleg úgy, hogy mágnes is kerüljön bele.
Más : Ez a Voopoo drip tip tényleg rohadt jó … sajnos csak 2-t vettem belőle.
Lehet még venni .. talán egy két helyen… Sajnos nekem is csak kettő van .. , de vennék még tarcsiba …
Elég sok helyen van 3D nyomtatás … Rá kell keresni a neten ,hogy a közeledben van e
Mágnes is van … Csakxólok
Gondolom nem olcsó ez a 3D nyomtatás !?
Valahol van bent a cégnél is … de sajnos másik részlegen.
Van bér nyomtatás a hardveraprón. Néz körbe . Jó áron kiváló munkát végeznek.
Gratulálok János!! Nagyon szép!! A hasonlóság igen nagy a Dvarw-al!!