Show me your vape 5.0

Mert az egy tökéletes sor :+1:

(Ok, a nikk csak egyötöde a minimumnak, a vg rengeteg, de az íz…:ok_hand::grin:)

7 Likes

Óvatosan tanulékony vagyok :grin:nem is olyan picik azok a 10 ml üvegek :flushed_face:

7 Likes

Kígyóméregből pl. tetemes mennyiségnek számítana :grin:

6 Likes

Akkorába nem tudok keverni!! Remeg a kezem!!:grin:

7 Likes

Öreg korodra jó lesz az,magad uram ha szolgád nincs :joy::joy::joy:

7 Likes

Amúgy nem ám​:+1:

(Ekkorákat hajigáltam el 2 marékkal üvegestől, mikor rájöttem hogy hoppá :roll_eyes:)

(Ja, mindegyikre Solub volt írva​:face_holding_back_tears::rofl::face_vomiting::sob:)

corn remove GIF

8 Likes

Másnak nem is szemcseppnek!!:grin:

6 Likes

Akkor már hűsítőt is bele :rofl:

5 Likes

Van hozzá 1.0 1.5 2.0 és 2..2es airpin…a 2.2es van becsavarva gyárilag,
Kicseréltem 1,5re, de túl szűknek éreztem maxra állított légnyílásnál is. Végül a 2.0 került bele és szűkre nyitott levegővel megjelent a TH is…igaz nagyon alacsonyra pozícionáltam a coil-t, szóval maradt még lehetőség a TH kimaxolására.
Közben figyelem az 1500mAh-hoz 0,6Ohm-on 18Watt-hoz tartozó puffszámot.
Alakul a dolog :slightly_smiling_face:
Az már biztos, hogy a szűk MTL kedvelőknek sem lehet panasza az 1.0as airpinre…nekem már az 1.5 is kicsit homlokhorpasztós :grin:
Az első építés folyás és dryhit-mentes lett…ergo kezdőbarát.
100VG alap 3.6os nikkel csörgedezik benne. A pipadohányos aroma ízét is adja úgy mint a B80. Egyelőre ennyi.
Jah, és kondenz egyelőre NINCS​:index_pointing_up:

8 Likes

Első RDA, nemrég érkezett meg healthcabinról. A Valyrian 3 pedig most megy pihenni egy kicsit :sweat_smile: Ha valakinek van vele tapasztalata(Drop Dead 2), szívesen fogadom :smiling_face:

10 Likes

Jóhogy említed,holnap elviszem melózni.!

:wink: :grin:
szerk.: mint látod, “alacsony” watton(nem “csípom” a forró gőzt) is műxik, dupla coil-al squonker módban.
Gőz: rengeteg sok :dashing_away: :dashing_away: :dashing_away:
Íz: a nem túlságosan nagy kazántér miatt remek(számomra) :face_savoring_food:
Szokásosan a Hellvape minőséget hozza összeszerelésben, nem lötyög, az O gyűrűket nem nyírja el, passzol minden.
Drip tip cserével az íz változhat.
:saluting_face:

13 Likes

Tegnapról még pár kép, az új pajtásrol..
Ha nem dolgoznék ezen a héten ennyit akkor írtam volna pár sort róla .. de ez mégis egy Stubby amit már töviről hegyire kiveséztünk itt az apró , de egyre népesebb funclubbal ..

Ehhez már nem járt az RDTA.. :sob: A TallBoy tank majd a megfelelő topicba megér egy két szót a hétvégén ..

Finom Gőzöket :heart:

16 Likes

3 fullra töltés után 450 puff az 1500mAh akku kapacitása 0.6Ohm, 18Watton hajtva, kb 2-2,5mp-s szívásokkal.
Szaladgálósnak vettem, arra kb elég is ez a 6-8 óra használat.
Azért még a Vandy Vape Gemini is érdekel :slightly_smiling_face:

10 Likes

Sajnos továbbra is csak" drágán " van

5 Likes

Megérkezett a tartalék gépecském. :hugs:

Így bontatlanul megy szépen a fiókba. :hugs:

12 Likes

Szegény … Nekem ez így nem menne ..,:rofl: biztos ami biztos kipróbálnám :monkey::monkey::monkey:

8 Likes

Meg lehet operálni a dobozon keresztül is​:rofl: mint a porcleválást…

6 Likes

Nem szabad.

Oh No Cat GIF by Unscreen

7 Likes

És ha hibás? (Ne legyen!). Csak meg kell egyszer építeni :wink:

6 Likes

Tuti hibás…de ez így Srődinger vépje :open_mouth:

4 Likes