Mutasd meg, mid van 5.0

Nem tudom ugyanazt nézzük e. Amit én nézek,ott nincs kitétel ránk vonatkozóan és az ország kiválasztható

9 kedvelés

Akkor nem egyett néztünk..

7 kedvelés

Mintha olvastam volna itt,hogy valaki talált horváth webshopot aki szállit ide. :thinking:

8 kedvelés

Ezeket szívesen cserélném!! Vagy, ha valaki , nagyon megszorul vele, ajándék!!

13 kedvelés

Az 555 (régesrégen volt még T5 néven Kínában) az a classic lehasznált tornazsák illat, vagy más? :grin:

8 kedvelés

Ez finom bár ja büdös..

9 kedvelés

Ez jó hír….feltéve, ha lesz még Goat később is, vagy bármi más utódcég (Bober :grin:)

6 kedvelés

Valahol ennek a társadalomnak egy mártírja-áldozata vagy. Neked kiadást jelent a kettő kávé a szomszédoknak szinte megbecsülés nélkül szolgáltatod a porszívó lágy ébresztését…

Mi ez, ha nem egy lakóközösségért tett fáradozás, itt csak az atkák sérelmei lehetnek jogosak…

8 kedvelés

Igazság szerint nekik még nem adtam letelepedésit… :face_holding_back_tears:

8 kedvelés

A Journey utódok…… :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::heart_eyes:

8 kedvelés

Irány Budapest, a wifi hasít!:smiling_face_with_sunglasses::grin:

17 kedvelés

Egy esős vasárnap délután:

Millennium rta-Limeligt mod és ry4..

18 kedvelés

Nagyon szép!! Pont ezt az rtat nézegedtem!!

6 kedvelés

Ebbe ne vegyél klónt van 1db klónom és 2db eredetim a klón szétesik.Van akinek az eredeti is állítólag.Akinek a kezében láttam és tudom,hogy eredeti biztosan az nem eik szét.Ízre nekem a legjobbak között az első.

9 kedvelés

A klón már kb egy éve van!! Akkor olvastam tőled kb, hogy az eredetinek nincsenek a klón hibái!! Tudod, van akire figyelek!!:grin:

7 kedvelés

Neked üzemel rendesen?

7 kedvelés

Most jött vissza!!

6 kedvelés

Igazából most a Cocoon rtat nézegetem!! Nagyon bejönnek róla a videók!!

6 kedvelés

Millennium jobb szerintem bár a Cocoon nincs de azt inkább DL-hez jó hiába mtl…szerintem..

6 kedvelés

Akkor még nézek egypár videót róla!!

6 kedvelés