Hol van ez!! Azt hittem Pesten laksz!!
Telki…ott dolgozom de Budán is ez van
Akkor már értem a hóember építést!!
Gyönyörködd ki magad mert amilyen időt jósólnak 1-2 nap és csak sár lesz!!
Ne pestizz le egy budait ![]()
![]()
![]()
Tényleg olyan ében ![]()
jobbulsz?
Kicsit jobban,köszönöm![]()
![]()
Amúgy én Bicskei vagyok nem mint ha az jobb lenne
…(bár most már fél életem Budai fele Bicskei)
Ott van egy választóvonal Pest és Buda között ![]()
Nincs bajom egyikkel sem,jó nekem itt ![]()
Mindegy hol vagy csak OTTHONnak lehessen hívni.
Pontosan ! Szerencsére (vagy nem tudom
) már csak az enyém.
De,a gyerekeimnek nem tudom hogy melyik életemben tudnék lakást,házat venni hitelmentesen…ráadásul kettőt ![]()
Én sajna magamnak se tudtam venni…a főnőkőm azt mondja:munkával nem lehet pénzt keresni.hiszek neki…Majka féle valóság van.(az új számára gondolok)
Ott nem tudom mennyi nm2 a ház ára (de tudom) amennyit megéltem évet se tudnék venni sose.
Pénzt csak pénzből lehet csinálni.
Majka pedig jól megmondta az igazat ! ![]()
Fog is kapni érte hideget meleget ![]()
Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz vele.Kellemes csalódás volt számomra az Ózdi csávó.. ![]()
Most birizgálta meg valakiknek a bajuszát ![]()
Ő meglépte amit sokan csak a fotelben ülve…
Eddig nem, de most már kedvelem!! Tényleg kellemes csalódás!! Bár láttam egy riportot vele ,már ott is kezdte megmondani a valóságot!!
Igen egy pár elszólása már volt..
Ahogy a közmondás tartja " aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni"
Egy történet mára:
A főni leküldött Szolnokra egy Toyota Hiluxért 11milla .Kereskedő kijött honnan jöttünk kérdi?Mondom Telki.Nyomja a hablagyot,hogy nagyon jó hiba mentes verda…bemásztam a Hilux alá már csönd volt…ki jövők ránézek és elköszöntünk be ment a bódéba.Nem lett bót.. ![]()

![Egy vörös fa hatású burkolatú, rozsdamentes acél elemekkel ellátott vaping eszköz [vape mod, rda] látható egy asztalon. (Feliratozva AI-val)](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/1/f/1f4ef35c8e173a777b6349a171cd9b4f53981c40_2_375x500.jpeg)