Hol van ez!! Azt hittem Pesten laksz!!
Telki…ott dolgozom de Budán is ez van
Akkor már értem a hóember építést!! Gyönyörködd ki magad mert amilyen időt jósólnak 1-2 nap és csak sár lesz!!
Ne pestizz le egy budait
Tényleg olyan ében jobbulsz?
Kicsit jobban,köszönöm
Amúgy én Bicskei vagyok nem mint ha az jobb lenne …(bár most már fél életem Budai fele Bicskei)
Ott van egy választóvonal Pest és Buda között
Nincs bajom egyikkel sem,jó nekem itt
Mindegy hol vagy csak OTTHONnak lehessen hívni.
Pontosan ! Szerencsére (vagy nem tudom ) már csak az enyém.
De,a gyerekeimnek nem tudom hogy melyik életemben tudnék lakást,házat venni hitelmentesen…ráadásul kettőt
Én sajna magamnak se tudtam venni…a főnőkőm azt mondja:munkával nem lehet pénzt keresni.hiszek neki…Majka féle valóság van.(az új számára gondolok)
Ott nem tudom mennyi nm2 a ház ára (de tudom) amennyit megéltem évet se tudnék venni sose.
Pénzt csak pénzből lehet csinálni.
Majka pedig jól megmondta az igazat !
Fog is kapni érte hideget meleget
Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz vele.Kellemes csalódás volt számomra az Ózdi csávó…
Most birizgálta meg valakiknek a bajuszát
Ő meglépte amit sokan csak a fotelben ülve…
Eddig nem, de most már kedvelem!! Tényleg kellemes csalódás!! Bár láttam egy riportot vele ,már ott is kezdte megmondani a valóságot!!
Igen egy pár elszólása már volt…
Ahogy a közmondás tartja " aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni"
Egy történet mára:
A főni leküldött Szolnokra egy Toyota Hiluxért 11milla .Kereskedő kijött honnan jöttünk kérdi?Mondom Telki.Nyomja a hablagyot,hogy nagyon jó hiba mentes verda…bemásztam a Hilux alá már csönd volt…ki jövők ránézek és elköszöntünk be ment a bódéba.Nem lett bót…