Mutasd meg, mid van 5.0

Hol van ez!! Azt hittem Pesten laksz!!

4 kedvelés

Telki…ott dolgozom de Budán is ez van

4 kedvelés

Akkor már értem a hóember építést!! :grimacing: Gyönyörködd ki magad mert amilyen időt jósólnak 1-2 nap és csak sár lesz!!

5 kedvelés

Ne pestizz le egy budait :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Nos, van itt elég hó.

14 kedvelés

Az otthon melegében

20 kedvelés

Tényleg olyan ében :grin::wink:jobbulsz?

5 kedvelés

Kicsit jobban,köszönöm​:blush::+1:

8 kedvelés

Amúgy én Bicskei vagyok nem mint ha az jobb lenne :grin:…(bár most már fél életem Budai fele Bicskei)

5 kedvelés

Ott van egy választóvonal Pest és Buda között :joy:
Nincs bajom egyikkel sem,jó nekem itt :grin:

5 kedvelés

Mindegy hol vagy csak OTTHONnak lehessen hívni.

6 kedvelés

Pontosan ! Szerencsére (vagy nem tudom :joy:) már csak az enyém.
De,a gyerekeimnek nem tudom hogy melyik életemben tudnék lakást,házat venni hitelmentesen…ráadásul kettőt :flushed:

8 kedvelés

Én sajna magamnak se tudtam venni…a főnőkőm azt mondja:munkával nem lehet pénzt keresni.hiszek neki…Majka féle valóság van.(az új számára gondolok)

7 kedvelés

Ott nem tudom mennyi nm2 a ház ára (de tudom) amennyit megéltem évet se tudnék venni sose.
Pénzt csak pénzből lehet csinálni.
Majka pedig jól megmondta az igazat ! :grin:
Fog is kapni érte hideget meleget :joy:

7 kedvelés

Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz vele.Kellemes csalódás volt számomra az Ózdi csávó… :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Most birizgálta meg valakiknek a bajuszát :joy:
Ő meglépte amit sokan csak a fotelben ülve…

6 kedvelés

Eddig nem, de most már kedvelem!! Tényleg kellemes csalódás!! Bár láttam egy riportot vele ,már ott is kezdte megmondani a valóságot!!

4 kedvelés

Igen egy pár elszólása már volt…

5 kedvelés

Ahogy a közmondás tartja " aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni"

6 kedvelés

Egy történet mára:
A főni leküldött Szolnokra egy Toyota Hiluxért 11milla .Kereskedő kijött honnan jöttünk kérdi?Mondom Telki.Nyomja a hablagyot,hogy nagyon jó hiba mentes verda…bemásztam a Hilux alá már csönd volt…ki jövők ránézek és elköszöntünk be ment a bódéba.Nem lett bót… :slightly_smiling_face:

7 kedvelés