Mutasd meg, mid van 5.0

Szép napot mindenkinek :hugs:

12 kedvelés

Ecc, pecc, kimehetsz …

Ez a kis DotApollo a DotRBA X-el tegnap érkezett. 0.28ohm-os tekeréssel 18650-es akksival meglátjuk mit tud! Egyelőre tetszik, kicsi, könnyű, jó helyen van a tűzgomb, gumírozott az alja és nem csúnya!

15 kedvelés

Kicsit ütött-kopott, de jól szuperál. :dashing_away:

Szép napot mindenkinek!

17 kedvelés

Nekem nem , de a fehérnél bármi jobb ..még az is ha nincs :joy::joy::joy::joy:

4 kedvelés

Kicsi az a tank ekkora kraftra nem ? .. jól néz ki amugy nagyon :face_blowing_a_kiss: Gratula hozzá

6 kedvelés

Érdekes látvány lenne bekapni pl. az Expromizerem tetejét, és úgy tolni​:thinking::grin:

4 kedvelés

Mert akkor milyen passzolna rá szerinted ? :thinking:

Amúgy lehetne alacsonyabb.

6 kedvelés

Igen jól beszélsz :heart: tudod te mitől döglik a Tibike szíve ..

7 kedvelés

Őőő… hm… lehet. :rofl: De bírja! :grin:

6 kedvelés

:joy: köss bele egy squonk palackot

5 kedvelés

Mégis ilyen drip tipeket ajánlottál. :face_with_symbols_on_mouth:

5 kedvelés

4ml-es a DotRBA X, 100-110 puffot bírt utántöltésig.

5 kedvelés

Mindig a mod-on derül ki az igazság ..tedd a stubbyra azon jobb lesz :face_blowing_a_kiss:

5 kedvelés

Az egész jó .. valamiért kisebbre emlékezetem.. de az lehet más dot ízé

5 kedvelés

Ez a Blaze AIO DNA úgy fest, hogy sokkal jobban zabálja az akksit, mint a Pulse Mini. :confused:

Nem tetszik ez nekem. :frowning:

6 kedvelés

Stubbyra viszont a vastagabb átmérőjű és laposabb illik.

6 kedvelés

El kell dönteni kell e neked … Annyiért amennyiért Peti eladta elviszik tegnapra .. és nem buksz rajta semmit.

Most még árában bőven eladható ..

7 kedvelés

Hát igen … nekem a Pulse Mini vmiért jobban bejön … és nem csak az akksi fogyasztás miatt …

6 kedvelés

Nekem jelen állás szerint az az utolsó 18650 es cuccom … És valóban nagyon jól kezeli az akit … Van egy cthulhu Aio-m ami 18650 .. és az is alul marad bőven akumlátor használatban a Minivel szemben :face_blowing_a_kiss::heart:

6 kedvelés

Így már szebb !? :hugs:

Stubby pedig megkapta a ma érkezett drip tipet. Hát a színe nem igazán tetszik. De méretre ez passzol rá. A Pulse Miniről levett ezen is túl magas.

Ebből a fajtából kellett volna rendelnem többet.

10 kedvelés