Mutasd meg, mid van 5.0

Persze!! A sok gyümis íz után, muszáj nekik egy jó kis dohányost szívni a szünetben!! :grin: :blush:

5 kedvelés

Egy kis meglepetés hétvégére görög barátainktól. :hugs:
Az aroma és a cukorkák ajándékok. :hugs:
Szeretnék köszönetet mondani @tibor_balogh barátomnak, hogy figyelmembe ajánlotta … gondoskodva a pénzem hova tételéről. :grin:
Sikerült általa vennem 2 pulse v3-at, ezt az olcsó Stubbyt és úton van egy pulse mini aio is. :money_with_wings::dollar_banknote::money_with_wings:

13 kedvelés

Gratulálok hozzá! Látom mégiscsak x-ray lett végül. :wink::+1::dashing_away::dashing_away::dashing_away:

8 kedvelés

Igen. Színben csak ezt a verziót találtam, ami tetszik is. :hugs:

7 kedvelés

Kíváncsi leszek hogy tetszik.Ha 20w felett használod a drip tipet cseréld ki mert a gyári bovli.Melegszik mint atom.A többi nagyon jó.:hugs:
Én a kék huzalal használom 3 mag 5 tekerés.De majd meglátod kinek mi.Nekem 2 napot bír az aki.Átlagosan 2 tank megy el 1 nap.

6 kedvelés

Sajnos nincs drip tipem pluszban. :sad_but_relieved_face:
Úton van HC-ről, de az még odébb van.

5 kedvelés

25w ig használható a gyáriával is.Nekem is onnan jön.Kíváncsi leszek melyik színt kapom.:upside_down_face:

7 kedvelés

Közben találtam ilyen gagyit.

Megteszi ez is, bár nem tetszik. De ez a gyári nekem túl alacsony.
Ezeket rendeltem én is.

8 kedvelés

Sziasztok! Nekem TD Coils Green Mamba-t ajánlottak. Rendeltem is, de még nem próbáltam ki. :rofl:

7 kedvelés

Szia!

Én videókat nézegettem mivel használják.Milyen coilt tesznek bele.De végül a kék huzal nekem elég egyenlőre.Ha lesz normális drip tip majd kipróbálom valami mérges kobra kigyóval.:grinning_face_with_smiling_eyes:

6 kedvelés

Az egyik YT videóban pedig Coilology Framed Staple-t használnak.

4 kedvelés

Nekem ez került bele. :hugs:

4 kedvelés

Igen én is néztem.De mivel mtl-ről 12w aspire zelos Xről álltam átt rdara így elsőnek jó volt a kék huzal 20w.De @tibor_balogh Dovpo duálját próbáltam 40w solo rda val.Az is tetszett de első nekifutásra ez így most jó.:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Gratulálok hozzá barátom .. ..most mond ki….. drága velem beszélgetni :joy::joy::joy::joy::heart:

Finom Gőzöket :heart:

2 kedvelés

Nagyon széles a skála, hogy milyen tekerés lehet jó bele … RDL-töl a power DL-ig mindent el lehet vele játszani .. én próbáltam bele Alien-t meg egy másik fajta full DL coilt oda bac olyat okadik :joy: de sajnos a drip tip tényleg melegszik .. egy f o S.. mivel nekem a gőz mennyisége egy sokadlagos tényező ezért nekem is az RDL maradt a befutó … kék huzal 3mm mag 5 karika kicsit hézagosan 20-25 watt

I Love It Chefs Kiss GIF by Magic: The Gathering

2 kedvelés

Ez a kazán cső viszont már bírja .. HC -c filléres

4 kedvelés