Persze!! A sok gyümis íz után, muszáj nekik egy jó kis dohányost szívni a szünetben!!
Egy kis meglepetés hétvégére görög barátainktól.

Az aroma és a cukorkák ajándékok.

Szeretnék köszönetet mondani @tibor_balogh barátomnak, hogy figyelmembe ajánlotta … gondoskodva a pénzem hova tételéről.

Sikerült általa vennem 2 pulse v3-at, ezt az olcsó Stubbyt és úton van egy pulse mini aio is.

Gratulálok hozzá! Látom mégiscsak x-ray lett végül.
Igen. Színben csak ezt a verziót találtam, ami tetszik is.
Kíváncsi leszek hogy tetszik.Ha 20w felett használod a drip tipet cseréld ki mert a gyári bovli.Melegszik mint atom.A többi nagyon jó.
Én a kék huzalal használom 3 mag 5 tekerés.De majd meglátod kinek mi.Nekem 2 napot bír az aki.Átlagosan 2 tank megy el 1 nap.
Sajnos nincs drip tipem pluszban.
Úton van HC-ről, de az még odébb van.
Közben találtam ilyen gagyit.
Megteszi ez is, bár nem tetszik. De ez a gyári nekem túl alacsony.
Ezeket rendeltem én is.
Sziasztok! Nekem TD Coils Green Mamba-t ajánlottak. Rendeltem is, de még nem próbáltam ki.
Szia!
Én videókat nézegettem mivel használják.Milyen coilt tesznek bele.De végül a kék huzal nekem elég egyenlőre.Ha lesz normális drip tip majd kipróbálom valami mérges kobra kigyóval.
Igen én is néztem.De mivel mtl-ről 12w aspire zelos Xről álltam átt rdara így elsőnek jó volt a kék huzal 20w.De @tibor_balogh Dovpo duálját próbáltam 40w solo rda val.Az is tetszett de első nekifutásra ez így most jó.
Gratulálok hozzá barátom .. ..most mond ki….. drága velem beszélgetni
Finom Gőzöket
Nagyon széles a skála, hogy milyen tekerés lehet jó bele … RDL-töl a power DL-ig mindent el lehet vele játszani .. én próbáltam bele Alien-t meg egy másik fajta full DL coilt oda bac olyat okadik de sajnos a drip tip tényleg melegszik .. egy f o S.. mivel nekem a gőz mennyisége egy sokadlagos tényező ezért nekem is az RDL maradt a befutó … kék huzal 3mm mag 5 karika kicsit hézagosan 20-25 watt