Hogy én se maradjak ki a jóból
Nem tudom elmondani!! Biztos valamit elcseszek! Egyszerűen valamiért ,nekem az rta finomabbnak érződik!!
Közelebb van a tekerés,és szinte arról "szívod"a gőzt.
Nincs ezzel baj,azt használod ami neked jó.
Értem és tudom, hogy igazad van!! Ezért nem értem!! Már gondoltam arra is, hogy lehet kivonat helyett desszert dohánnyal kellene próbálnom!!
Azzal is mennie kell !
Bahamas is jobb ízű bennük,pedig az is Azhad
Ott a huzal vatta ami miatt kevés neked.
Hidd el sokat “gyakoroltam” jópáron,de azokban is meglett a setupom,ahogy az rtaban is.
Viszonylag kevesebb vatta mint a kazánokban…
Ezzel sem idegesíteni akarlak !
Miért idegesítenél?? A jó tanácsot, kritikát inkább megköszönöm!!
Az én elméletem még mindig a túl őszinte íz, ami a kivonatokból is inkább a nyers alapot hozza ki.
Szerintem , ha adsz egy jó setup tippet tudom ez egyéni és szubjektív ,de valahonnan el kell indulni akkor @Paska ad még egy esélyt a pupálásnak
Segített már ebben régebben Zolika!!
Gyakorlatilag is mondhatom bahamas…dohányt érzem,és külön a banán ízt is.
Rta-ból szinte elvész a banán a dohány mellett.
Igaz sok kivonatost nem kóstolhatok belőlük
És nem,köszönöm nem kérek
Lehet, hogy hülyén fogalmaztam, de nekem a mesh meg a pumpa is azért nem ízlett, mert “megszelídítette” a dohánykivonatokat. Mtl 2.5 tekerés, szokásos setupomban meg azért harap.
De a desszert meg finom.
Lehet adtam már,de az az én számhoz volt igazítva
Langyosabb gőzzel (semmi lmbtq ! )nekem akár mtl,akár dl ben jó.
A vattázásra gondolok hogy elveszi az ízt neki,de ez csak feltételezés.
A huzalokkal nem lehet baj,mert én is használtam mindet amikor még tudtam sőt még talán jobban kellene hoznia az ízt mint a kanthalom.
A langyos gőzt én is kedvelem!!
Értettem én úgy is
Mesh az nekem kevés hideg,hiába pirongatom magasabb watton is
Ó mán he ’ fújjuk má’ tele a szobát
Mert kint igen meleg van
Nyilván 200 Watton odavágna az is…akkor egyszerre lehetne xar, forró és pazarló nekem a mesh olyan, mint tükörtojást sütni 2-es fokozaton. Sose lesz kész, de az legalább tömör és íztelen, nem ropog