Ezt a 3 féle huzalt használtam, 4-5 menet 2,5 magon!!
Az én elméletem még mindig a túl őszinte íz, ami a kivonatokból is inkább a nyers alapot hozza ki.
Szerintem , ha adsz egy jó setup tippet tudom ez egyéni és szubjektív ,de valahonnan el kell indulni akkor @Paska ad még egy esélyt a pupálásnak
Segített már ebben régebben Zolika!!
Gyakorlatilag is mondhatom bahamas…dohányt érzem,és külön a banán ízt is.
Rta-ból szinte elvész a banán a dohány mellett.
Igaz sok kivonatost nem kóstolhatok belőlük
És nem,köszönöm nem kérek
Lehet, hogy hülyén fogalmaztam, de nekem a mesh meg a pumpa is azért nem ízlett, mert “megszelídítette” a dohánykivonatokat. Mtl 2.5 tekerés, szokásos setupomban meg azért harap.
De a desszert meg finom.
Lehet adtam már,de az az én számhoz volt igazítva
Langyosabb gőzzel (semmi lmbtq ! )nekem akár mtl,akár dl ben jó.
A vattázásra gondolok hogy elveszi az ízt neki,de ez csak feltételezés.
A huzalokkal nem lehet baj,mert én is használtam mindet amikor még tudtam sőt még talán jobban kellene hoznia az ízt mint a kanthalom.
A langyos gőzt én is kedvelem!!
Értettem én úgy is
Mesh az nekem kevés hideg,hiába pirongatom magasabb watton is
Ó mán he ’ fújjuk má’ tele a szobát
Mert kint igen meleg van
Nyilván 200 Watton odavágna az is…akkor egyszerre lehetne xar, forró és pazarló nekem a mesh olyan, mint tükörtojást sütni 2-es fokozaton. Sose lesz kész, de az legalább tömör és íztelen, nem ropog
Isten bizony, ha nem írtad volna ki, fel se tűnik, mér izzadok de valahogy mégse kell menthol
Nem lehet a szobába’ mer’ rámszórják a világ összes mindenféle átkozódását!
Ugye milyen jó hogy szóltam ?
A blaze nekem túl levegős hiába tekergetem,akkor meg nem jó tudom nyegle vagyok
Nem írja a használati, hogy be kell fogni a lyukakat? Ja, az a furulya…bocs, nemide
A b nagy tekercs leszűkiti a teret . Kb annyi. De lassan rá veszem magam ,hogy rá tegyem az asgardot. Lesz itt gőz