Nem kell, kóstoláshoz használják így
Mindig tanulok valami újat
Szervusz Tibor !
Alakul, alakul… De most meg hol a party ? …
Szia Atis .. a party az holnap aszem a meló lesz .. sajnos
Majd csak szerdán nem ? De ha nem akkor nem.
Már holnap … A keddi hétfő duplán fosti
A hosszú hétvége alatt felgyülemlett geny mennyiség az agyukra megy a vezetésnek . Majd holnap kiadják magunkból. De szerdán rosszabbak mert a Közép vezetők pörögnek be. Mert valamit lekéne tenni az asztalra . Az mindegy hogy mit és kit kell érte megszakítani . De legyen valami
Indulhat az alkarizom erősítés.
Tetszik,hogy masszív. Érezni hogy van benne anyag. Szeretem az ilyen dolgokat. Egyedül az elemfedél tűnik nekem a gyenge pontnak. Olyan kis gagyi műanyag érzésű.
Odafigyelve hosszú életű szvsz.
Ha olyan lesz, mint a G-box akkufedele, akkor jó.(hamarabb tönkrement az elektronika, mint a fedél)
Igen talán az a fedél amit negatívummént lehet említeni , de elvileg ebben a verzióban már egy javított fedél van …
Ez a SM-ről jött. Nem tudom milyen verzió,de most kiváncsi lettem,hogy a palack ha üresnek látom akkor mennyi is marad benne. Na ezt jól megaszontam. Szóval értitek. Szétszedtem és 5 percet bíbelődtem vele mire sikerült vissza csuknom azt nyamvadt fedelet. Már azt hittem ki is nyírtam.
Nekem is SM-röl van Gergő levelezett velük és ez már a ha jól mondom a V4 es legújabb verzió.. a fedél használatot nekem is szokni kellett , de megszoktam és zavartalanul hiba nélkül teszi a dolgát . Nem lesz vele probléma
Szia.
Ha szereted a masszív dolgokat akkor lehet be jönne neked egy stubby 21700 is.
A dovpo topside dualt már volt a kezembe ki is próbálhattam @tibor_balogh jóvoltából.Az összes készülék tetszett mind jó.A stubby már bekuszott az ajtó alatt.Egyszer majd egy dovpro is befog.Csak ugye az zzasszony… Télen meg a garázsba hideg van.
Remélem, nem úgy vagy TE is, mint a haver, amikor beitalozott rendesen, az udvaron lévő használaton kívüli Trabantban kellett aludnia. Ha tél ha nyár volt, lerészegedett nem alhatott a házban.
Veszek egyszerre 3 modot azt kiderül.Na de jó lesz egyesével is.
1 hónap én utánna ő shein rucik meg mittom én mi nem.
Nézegettem már a stubbyt is azt hiszem pont azért mert nem rég írtad,hogy beszerezél egyet. Ez ugye boro? Tudatlan vagyok és nem ismerem a stubbyt csak rákerestem. Amúgy anyagilag nagyon nem vagyok eleresztve. Én vagyok az a réteg az országban aki nem hogy honapról hónapra él,hanem 5.-étöl 10.-ig. Aztán helló fizetés. Nagyon meg kell gondolnom mire költök.
Lányom első próbavásárlása a Shein-ről 35K Ft volt. Ráadásul nyárimunka pénzből.
Az agyam kopogott, mikor megláttam.