Mutasd meg, mid van 5.0

Az szép. Csak azért kérdem mert Pesten voltam egy idős néninél aki órás. Vettem egy casio órát. Persze a szíj nagy volt,hát mondom kiszedek 1-2 szemet. Ahha. Gondoltam én. Kinlódtam egy ideig,de feladtam. Majd kerestem egy órást. Igazi 70-es évekbeli bolt meg kopott cégér stb… A néni pikk pakk szetkapta. Csak pislogtam mert szegény bottal is alig tudott menni. Szóval nagyon furcsa volt nekem,hogy ennyi idősen azokkal az apró alkatrészekkel milyen finoman dolgozik. :slightly_smiling_face:

12 kedvelés

A ZQ-t nem eladni :grin:

9 kedvelés

Én se úgy gondoltam, poén volt. Igen, zsebbenyúlos sztori, én jópár évet nézegettem a használt piacot, mire egy olyan deal szembe jött. És még így is eladtam egy Semovart.

8 kedvelés

Az óraid megvannak számolva . :rofl:

5 kedvelés

Bár a Danit is szeretem, de a Hera valóban szebb számomra is. :blush:

6 kedvelés

Hogyis gondolhattál ilyet!?
Csak viszonyításképpen írtam.
Ha esetleg mind elmegy is,(ami lehet eljön idővel)a ZQ marad.
:grin: :saluting_face:

6 kedvelés

Tudom én azt!
:wink:

6 kedvelés

A szokásos :blush:

14 kedvelés

Ugyanaz a laptop :roll_eyes::thinking::rofl:

5 kedvelés

Az ugyanaz,csak a csúzli más :joy:
Előjött a gyermeki énem :grin:

5 kedvelés

És ilyet sem lehet itthon rendelni :flushed_face:

5 kedvelés

Ez banános, tuti… :sweat_smile:Másba bele se merek gondolni :open_mouth:

5 kedvelés

És némi dohány immitáció is van benne,de nektek ez gyümölcs :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Lehet hogy ezt bírnám :grin:most ettem meg a hűtőből egy barnára nyomorodott banánt :roll_eyes: kell energia munkába. De legalább hideg vót (nem hűsítős!) :sweat_smile:
(De még nem volt erjedt, az szondázásnál bajos)

5 kedvelés

De mi az a csúzlifa a laptopon ? :thinking:

4 kedvelés

Ha ez az Alien Vision Gorillájának leszármazottja, akkor az egész finom volt annó.

2 kedvelés

Vigyázni kell vele, mert kimutatták na jó lehet, hogy Angol tudósok… a barnulást követően radioaktív sugárzást eredményez…

3 kedvelés

Mivel órát már megint vettem,így ez a másik ami egyszerűen KELL :grin:

3 kedvelés

Ez csak egy solub 10 % ban keverve :wink:de adja :blush:

2 kedvelés

Őket másolta. Gambit náluk az Five Pawn kópia, Mothers Milk az Suicide Bunny kópia. Mindkettőből liter környékén szívtam el, mert ügyesen másolnak. :wink:

3 kedvelés