Mutasd meg, mid van 5.0

Authentikus darab.

7 kedvelés

Igen látszik rajta mennyire hozzá nőt az ember mindennapi rutinjához . Először külső réteg kopik be majd később felveszi a fogás formáját . :grin:

6 kedvelés

Amúg az egy Mdura mini és egy digflavor rda a régi 4-5 éves kiadás talán.

3 kedvelés

Azért azt hozzátenném, nekem is van hasonló! :grin:

2 kedvelés

Ha valami már ott tart , hogy rommá kopik . Akkor atomjaira szét irány a tmk polir korong fel , viasz rá , utcu neki .

4 kedvelés

Mdura mini stimmel, amugy hellvape drop dead 2 rda

3 kedvelés

Annyira nem veszes a kopas az rda bloody mess​:sweat_smile:

3 kedvelés

5 kedvelés

Nekem egy Pico plus van nagyon ramaty állapotban, de az már nem kap semmiféle tmk, se polirt!! :grin: Visszahelyeztem dobozába!! Kiszolgált!

3 kedvelés

Szervusz Tibor !

“Visszahelyeztem dobozába”
És a temetést mikor tartod ? :thinking: Megyünk elkísérjük utolsó útjára ! :cry: Jut eszembe tor is lesz ? :face_savoring_food: :sweat_smile:

5 kedvelés

Szevasz Atis!! Ott még nem tartunk!! :grin: Külseje, megvisel és öreges, de belül még fiatal és üde!! :rofl:

4 kedvelés

A fenébe. Pedig a prédikációt vállaltam volna ingyen , bérmentesen… Mert értek ám hozzá … :wink: :grin: (Látjátok testvérek, ennyi az élet, zárul földi pályám, immár sírba térek…)

4 kedvelés

Majd szolok, ha elérkezett az idő!! :grin: :rofl:

3 kedvelés

Rendben ! :+1: Ha még nem temetjük el, attól még a tort megtarthatjuk… :grin:

5 kedvelés

Az olyan lenne mint kijárni a temetőbe próbafekvésre.

6 kedvelés

Egy ilyen torra még én is vevő lennék. :wink:

3 kedvelés

Majd szolok!! Szívesen látok mindenkit!! :grin:

4 kedvelés

Szervusz Tibor !

Főzünk egy bogrács Szegedi halászlevet, szigorúan csakis filézve, egy bogrács birkát, meg egy bogrács marhát… :wink: :grin: Megadjuk a módját (modját). :sweat_smile:

5 kedvelés

Szervasz Atis!! Ez nagyon jól hangzik!! :star_struck: Azon kívül van még 3 Picom!! :grin: Ilyen jó programmal, finomságokkal azoknak is megtarthatjuk előre a tort!! Persze külön külön!! :rofl: :rofl:

5 kedvelés

A tor egy idő után átmegy vape találkozóba… :wink:

6 kedvelés