Mod témában nem tudok többet mondani mint amit @tibor_balogh és @Zolika leírt
Csak egy mérlegelést tudok mutatni mekkora különbség van a két mod között. Squonk palack üres csak akku van bennünk. 2x18650/21700
RDA-ban jól leírta @Zolika , hogy inkább RDL. Teljesen nyitott levegőzéssel szerintem tökéletesen használható. Nitroust nagyon szerettem anno és kiváló választás a mai napig csak az én szokásaimnak nehezen felelt meg, hogy a levegőzése lejjebb van a Reloadhoz képest. Mindig túl sok liquidet pumpáltam az kazánba ami miatt többször törölgetésre került sor. Én például minden slukk után pumpálok mert szeretem ha telt ízeket kapok Reloadnál a levegőzés kialakítása ebben segít, hogy ne csurogjon ki a liquid mindenhol. Egyébként a Dead Rabbit Solo egy nagyon jó Nitrous koppintás ha esetleg volt már a kezedben.
Ha az ár nem probléma bátran ajánlom a ReLoad S/Reload S Pro vételét mert nem fogsz benne csalódni. Ha kicsit megfontolt vagy és nem akarsz elhamarkodott döntést hozni akkor ajánlom a ReLoad S klón kiadását. Kíváncsiságból kipróbáltam és nem éreztem használt közben különbséget. S és a Pro között csekély különbség van és ha a klón kiadás bejön akkor érdemes megvenni a Pro kiadást.
Én egyébként 2.5mm 0.3ohmos Coilology Alien V2 tekerést használok bennük. Nyáron 40-45W körül de most télen 45-50W körül.