Mutasd meg, mid van 5.0

Így utólag hogy beleokoskodjak, én úgy tudom, a mecha modok úgy működnek, hogy a max volt-ot tudja leadni, ez 18650-nél általában 3.6 volt. A tekerés lehet 0.3 ohm-tól akár 3.0 ohm-ig bármi, annyi watton izzít, ami a 3.6 voltból kijön ekkora ellenállásra. Pl. nekem a 0.64-es tekerésem 19 wattot ad le. 1.0-ás tekerésnél gondolom olyan 12-13 watt körül jön ki. Azért érdemes magasabb értékű tekerést használni, mert kevésbé terheli az aksit (kevesebb watton dolgozik), kevésbé merül. Ha esetleg hülyeséget írtam, egy villanyász kijavíthatna :slightly_smiling_face:

Ami miatt “veszélyes”, hogy ha véletlenül benyomódik a tűzgomb, akkor amíg tüzel, addig izzít, és hát… Jah, ez probléma… Illetve ha fordítva rakod be az aksit, az is tud tüzijátékot okozni általában. De megszokható szerintem, jó kis retro fíling :slightly_smiling_face:

Lehet kapni elektronikusan védett aksit minden méretben, én vettem. Viszont a probléma, hogy a védelem miatt pár milliméterrel magasabb, nem fér be a modokba. Egy 18650-es védett aksit egy 21700-as aksi helyére viszont be lehet rakni, működik, és egyből “át van verve” a mecha mod :slightly_smiling_face: Én is a 3. világháborúra készülve rejtettem el itthon pár mechát :innocent:

Ez egy mecha boro:

10 kedvelés