Nagyon tetszik, gondoltam is rá, hogy írok majd róla bővebben, bár még csak a barátkozgatásnál tartunk, tegnap este üzemeltem be…
- csak ami eszembe jut elsőre, egy nap használat után, ami a lényeg kiemeltem vaskos betűkkel:
Az enyém klón, @Janchee a hibás, sokat írt és mutatott, méltatott erről a tankról. Egy korlátja volt az első próbának, teljesen vakon vagyok az on-line fizetésnek. Valószínűleg egy kő alatt laktam sokáig, ugyanis itt -n a közel négy év alatt kezdtem megtanulni, eltanulni, a fórumozást, interneten vásárlást és a csomagküldési fortélyokat. Bár régóta hajtott a kíváncsiság, sok elszalasztott lehetőség után mostanra jutottam el odáig, hogy rendelhessek magamnak onnan, ahol még lehet kapni…
Miután megérkezett, ment az ultrahangos tisztítóba. Igen ám, de alig bírtam szétszedni, a ping-pongék szárazon rakták össze, meg kellett néznem pár videót mire szét és össze tudtam rakni ezeket a rafinált szerkezeteket. Mindig kenjétek meg a tömítéseket használat elött és elrakásnál! Aztán átestem a mit tekerjek bele mizériákon, minden érdekelt, az mtl-től az rdl-ig, átestem pár építésen, de ez mindig izgalmas egy-egy új tanknál. Most jó, úgy érzem, de még ismerkedünk.
Pont a konfigurálás széles tárháza és a rossz szemem lesz a vesztem, irodai környezetben nem hordok szemüveget, de a munkám sokszor az autó-padlás-pince háromszögbe kényszerít és nem igen látom mindig a nyitható-zárható lé kontrolt vagy az alsó levegő nyílást és ezek óhatatlanul is eltekeredhetnek egy-egy újratöltésnél.
Összeségében nagyon jó tank, jó ízű és jól konfigurálható, nem csalódtam benne, de jó szem kell hozzá vagy lehet, hogy csak be kell majd lovagolnom, hogy összeszokjunk. Nem volt még ilyen tankom, amit ennyi helyen lehet, akár menet közben is, a trükkös mechanikákkal ilyesformán állítgatni.
Ugyan ez a Tripod tank is. Mindig is nagyon tetszett, de nem rég úgy éreztem, hogy túl sokat hezitáltam, amikor @Peva71 jóárasítva eladta az övét, egy eredeti full-os Tripod2-t. Régóta szerettem volna kipróbálni, de az apró jelölések néha megnehezítik a szét és összerakást, feltöltést, már párszor az is előfordult, hogy tudtom nélkül elzártam a leves útját, persze utána az is gyorsan kiderült.
Jó ízű tank és érzetre nagyon adja azt, amit úgy hívunk “zsíros gőzök”.