Mutasd meg, mid van 5.0

A Geekvape Aegis Boost 3 PODMod Kit élménybeszámoló cikk alatt ígértem, hogy bemutatom én is a kísértetiesen hasonló Vaporesso Armour G-met.

Ha jól megnézzük tényleg nem kicsit hasonló, de pár technikai dolgok beillesztenék ide:

Műszaki adatok:
Méret: 113 x 38 x 28 mm
Anyag: cinkötvözet, polikarbonát
Akkumulátor: beépített 3000 mAh
Teljesítmény: 5-80W
Ellenállás tartomány: 0.1-2.0 ohm
Töltés: 5V/2A, USB-C
Kijelző: 0,96’’ TFT
Csatlakozó típusa: mágneses
Tartály kapacitása: 5 ml
Tartály anyaga: PCTG
Liquid töltés típusa: felső töltés
Légáramlás: szabályozható
Ajánlott felhasználás: RDL/DL/MTL
Kompatibilis kazánbetétek: GTX
Védelem: fordított polaritás, túlmelegedés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, 10 mp biztonsági leállás.

Dl és Mtl üzemmódban tényleg használható, de észrevételem szerint porlasztótól is függ a dolog. A csomagban kapott 0.6-ossal MTL-ként, míg a 0.4-essel DL-ként üzemel. Számomra ez megfelelő lecke volt arra, hogy én ha lehet MTL párti leszek. :slightly_smiling_face:
Animációval ellátott kijelzőjén pedig szinte egy tonnányi dolgot lehet állítani. Nekem, aki pedig imád molyolni az ilyennekkel, annak meg külön paradicsom. :sweat_smile:
Például:
Választható két féle módozat. A Pulse és az Eco. Én az utóbbiban használom, mert tapasztalatom szerint kevésbé porlasztó gyilkos. :sweat_smile: És persze véleményem szerint az ízeket is jobban átadja.

Smart beállítás: Azt takarja, hogy a POD tank automatikusan észleli a porlasztó teljesítményét és “saját kútfőből” automatikusán a megfelelő watt teljesítményre állítja a készüléket.

Puff reset: Mivel számlalja is így ezt is úgymond az elejéről lehet kezdeni.

Animáció beállítás: Igen van ilyen is. Konkrétan display téma többféle témával, ami javarészt a versenyautók világából merül ki. Biztos sokan vannak, akiknek a haja égnek áll az ilyentől, de én csak aranyos kis pluszként tekintek rá.

Több szónak is száz a vége. Semmilyen formában nem bántam meg a megvételét és hatamasat segített nekem abban, hogy ismét visszaszokjak az analógról a vapelésre. :wink:

13 kedvelés