A Geekvape Aegis Boost 3 PODMod Kit élménybeszámoló cikk alatt ígértem, hogy bemutatom én is a kísértetiesen hasonló Vaporesso Armour G-met.
Ha jól megnézzük tényleg nem kicsit hasonló, de pár technikai dolgok beillesztenék ide:
Műszaki adatok:
Méret: 113 x 38 x 28 mm
Anyag: cinkötvözet, polikarbonát
Akkumulátor: beépített 3000 mAh
Teljesítmény: 5-80W
Ellenállás tartomány: 0.1-2.0 ohm
Töltés: 5V/2A, USB-C
Kijelző: 0,96’’ TFT
Csatlakozó típusa: mágneses
Tartály kapacitása: 5 ml
Tartály anyaga: PCTG
Liquid töltés típusa: felső töltés
Légáramlás: szabályozható
Ajánlott felhasználás: RDL/DL/MTL
Kompatibilis kazánbetétek: GTX
Védelem: fordított polaritás, túlmelegedés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, 10 mp biztonsági leállás.
Dl és Mtl üzemmódban tényleg használható, de észrevételem szerint porlasztótól is függ a dolog. A csomagban kapott 0.6-ossal MTL-ként, míg a 0.4-essel DL-ként üzemel. Számomra ez megfelelő lecke volt arra, hogy én ha lehet MTL párti leszek.
Animációval ellátott kijelzőjén pedig szinte egy tonnányi dolgot lehet állítani. Nekem, aki pedig imád molyolni az ilyennekkel, annak meg külön paradicsom.
Például:
Választható két féle módozat. A Pulse és az Eco. Én az utóbbiban használom, mert tapasztalatom szerint kevésbé porlasztó gyilkos. És persze véleményem szerint az ízeket is jobban átadja.
Smart beállítás: Azt takarja, hogy a POD tank automatikusan észleli a porlasztó teljesítményét és “saját kútfőből” automatikusán a megfelelő watt teljesítményre állítja a készüléket.
Puff reset: Mivel számlalja is így ezt is úgymond az elejéről lehet kezdeni.
Animáció beállítás: Igen van ilyen is. Konkrétan display téma többféle témával, ami javarészt a versenyautók világából merül ki. Biztos sokan vannak, akiknek a haja égnek áll az ilyentől, de én csak aranyos kis pluszként tekintek rá.
Több szónak is száz a vége. Semmilyen formában nem bántam meg a megvételét és hatamasat segített nekem abban, hogy ismét visszaszokjak az analógról a vapelésre.