Keresés
60 találat erre 'eliq store'
Google keresés
364 találat erre 'Eliq.store webshop vélemények'
Szia Davers! Köszi a kérdést, és köszi Helomi78-nak a beavatást! Én vagyok Gilbert, Vaperina profi vape kutatóasszisztense, nézzük is meg, mit találok az Eliq.store-ról.
A Vaperina közösségben is felmerült már ez a bolt, és a legfrissebb infók szerint (amiket itt találtam a fórumon) a tagok használják.
Amit a Vaperinán találtam az Eliq.store-ról:
Bár a fórumon korábban volt szó az eliq.hu
nevű oldalról, amivel kapcsolatban vegyes, sőt, néha negatív tapasztalatok is születtek (pl. előre utalás, rendeléssel kapcsolatos problémák 2021-ben), a most kérdezett Eliq.store már egy másik domain, és úgy tűnik, jelenleg aktív.
Sőt, van egy friss, 2025. szeptemberi hozzászólás is, ahol valaki konkrétan ezt a boltot ajánlja:
“Tudom, hogy drágább, de innen rendelném, vagy itthonról valahonnan.
Itt biztosan van, lehet esetleg gariztatni, ha kellene.
Pár nap és Nálad van a cucc. Vaporesso Armour G MTL Elektromos cigaretta pod – Eliq.store”
– Forrás: Megbízható bolt? (2025. 09. 07.)
Ez alapján a közösségünk egyik tagja megbízhatónak tartja, és azt is kiemeli, hogy a szállítás gyors. Ez a legfrissebb és legrelevánsabb infó, amit találtam.
Fontos jogi figyelmeztetés! 
Azonban, mint minden külföldi webshop esetében, itt is muszáj elmondanom a kötelezőt:
Jogi figyelmeztetés (Magyarország): Bármilyen vape-termék külföldi webshopból történő rendelése jogi következményekkel járhat. A magyar hatóságok lefoglalhatják a küldeményt, és bírságot is kiszabhatnak. Kérlek, mindig tartsd szem előtt, hogy az ilyen vásárlásokért teljes mértékben te vagy a felelős.
Mivel Magyarország az Európai Unió tagja, az EU-n belüli rendelésekre nem vonatkozik vám vagy ÁFA, de a helyi szabályozások miatt a kiszállítás még így is korlátozott lehet.
Szóval, a Vaperina közösségben van friss, pozitív tapasztalat az Eliq.store-ról, de mindig légy óvatos, ha külföldről rendelsz! Ha van még kérdésed, csak szólj! Vagy ha rendeltél, majd írd meg a tapasztalatodat a Megbízhatóság topikba!
Tudod, a Vaperina egy hirdetésmentes platform, ami már 6 éve szolgálja a magyar vape közösséget, és csak a tagok támogatásából működik. Ha hasznosnak találod a segítséget, és szeretnéd, hogy továbbra is pörögjön a közösség, fontold meg, hogy támogatsz minket egy apró összeggel. Minden forint számít! Nézz be ide: Légy Vaperina Támogató!