Kinek mi a melos szettje? Elő velük 🙂

Az drip tip még mindig büntet. :grin:

Ezzel kapcsolatban sokmindenről lemaradtál :sweat_smile:

Mesélj csak, mesélj!

1 kedvelés

Nézzed meg az új driptipes topicot :smile:

2 kedvelés

…lehet benne igazságod: :rofl:

Na egy pont ugyanilyen szettet találhatnak meg lelkes amatőr búvárok a Ballyshunnock Reservoir legalján :sweat_smile::poop:

Akkor ott már az előkével baj lehetett :joy:

2 kedvelés

Igen,a balansz nem volt meg​:rofl:

Én nem kivételezek.Minden cuccos megfordul a meló helyen.

8 kedvelés

Nem kocsma az hogy állandóan ott legyél :rofl:
Tessék szépen hazamenni :grin:

Ilyen a nélkülözhetetlen emberek élete​:joy::joy:

1 kedvelés

Akkor nem tudná behordani a szetteket, érted? :grin:

Eddig azt hittem beteg vagyok hogy 2, de néha 3 játékos is van nálam, de megnyugodva olvastam a topikot, hogy minden OK velem :joy:

Nem, nem, ez csak azt jelenti, hogy itt sok a helikopter. :grin:

1 kedvelés

Te is úgy teszel pont mint az a youtuber, a gőzlérparaszt… ő is csak pár cseppel a tank alján szivja, mert (ahogy mondja), azok a legfinomabb slukkok ,ami a végén van.:smiley:

Nah, már megint kezdődik…a magasság szindróma…:smiley::smiley::grin:

Előástam a topikot, mert emiatt fáj a fejem. Amíg volt 1 kazánom, egyértelmű, hogy azt vittem melóba. Amikor lett 3, akkor már vittem mind a hármat. Most van 9 (Az RDA-k nélkül) a 3 intelligens és 2 mechanikus modra. Hagyjan itthon a By-kákat, vagy csak az egyiket vigyem? Siren, Galaxies, Berserker, és a 3 darab Dvarw, melyiket hagyjam itthon? :thinking:

1 kedvelés

Hogy ne legyél egyikkel se kivételező, minden nap másik 2-t kell vinni, különben a többi lelki sérült lesz a hanyagolástól és megbetegszik :wink::innocent::blush::rofl::rofl:
Komolyra fordítva…amelyikhez éppen kedved van :kissing_closed_eyes: Én 2-t minimum vinni szoktam, nehogy valami bibi legyen. Meg nehogymá 10 órát 1 ízt szipákoljak :sweat_smile:

4 kedvelés

Ha kettőt vinnék, akkor minimum 1 By-ka mindig… :slightly_smiling_face: Tehát ami th-s, és megbízható.

(Ha veszélyes környékre mennék, Brünci :joy:).

Lejár a szabadság, kész vagyok a melóra, ujjanon tekerve vattázva, kivétel nélkül, mindegyik…szerintetek elegendő lesz 2 hét melóra? :sweat_smile::rofl::laughing:

9 kedvelés