Az drip tip még mindig büntet.
Ezzel kapcsolatban sokmindenről lemaradtál
Mesélj csak, mesélj!
Nézzed meg az új driptipes topicot
Na egy pont ugyanilyen szettet találhatnak meg lelkes amatőr búvárok a Ballyshunnock Reservoir legalján
Akkor ott már az előkével baj lehetett
Igen,a balansz nem volt meg
Nem kocsma az hogy állandóan ott legyél
Tessék szépen hazamenni
Ilyen a nélkülözhetetlen emberek élete
Akkor nem tudná behordani a szetteket, érted?
Eddig azt hittem beteg vagyok hogy 2, de néha 3 játékos is van nálam, de megnyugodva olvastam a topikot, hogy minden OK velem
Nem, nem, ez csak azt jelenti, hogy itt sok a helikopter.
Te is úgy teszel pont mint az a youtuber, a gőzlérparaszt… ő is csak pár cseppel a tank alján szivja, mert (ahogy mondja), azok a legfinomabb slukkok ,ami a végén van.
Nah, már megint kezdődik…a magasság szindróma…
Előástam a topikot, mert emiatt fáj a fejem. Amíg volt 1 kazánom, egyértelmű, hogy azt vittem melóba. Amikor lett 3, akkor már vittem mind a hármat. Most van 9 (Az RDA-k nélkül) a 3 intelligens és 2 mechanikus modra. Hagyjan itthon a By-kákat, vagy csak az egyiket vigyem? Siren, Galaxies, Berserker, és a 3 darab Dvarw, melyiket hagyjam itthon?
Hogy ne legyél egyikkel se kivételező, minden nap másik 2-t kell vinni, különben a többi lelki sérült lesz a hanyagolástól és megbetegszik
Komolyra fordítva…amelyikhez éppen kedved van Én 2-t minimum vinni szoktam, nehogy valami bibi legyen. Meg nehogymá 10 órát 1 ízt szipákoljak
Ha kettőt vinnék, akkor minimum 1 By-ka mindig… Tehát ami th-s, és megbízható.
(Ha veszélyes környékre mennék, Brünci ).