Csak ezzel a sok csavarhúzóval nem tudok mit kezdeni.
Mennyit nyomnak és mi az anyaguk ?
Anyagról csak annyit tudok mondani, a csavarhúzó magját vonza a mágnes, viszont a külsejét nem. De határozottan érezhető, hogy nem műanyag a fogó része.
Javítottam a képet mert a konyhai mérleg csal. A piti díler mérleg pontosabban mér. ( Vagy direkt csal, hogy több legyen a profit? )
Jáj az naaaagyun gyó tesvírem
Már teljesen össze vagyok zavarodva a sok véleményektől…
A mostani hétvégi Tisvapo20 akciót meglovagolva rendelhetek csak aromát, huzalt és vattát?
Megbotlik a szállítás közben és magához veheti a hatóság, akár csak ellenőrzésre???
Gondolom onnan nem a Fámások hozzák a cuccot.
GLS. futárcég
Nyilván nem vagyunk egyformák, de nekem, ha szükségem lenne valamire, én nem riadnék vissza a rendelésről. Pont az a cél, hogy a bizonytalankodókat még jobban elriasszák a beszerzéstől.
Igen-igen, viszont egy hétvégi akció és a jelzett készlethiány mértéke miatt, valamint az egyszeri magas szállítási költséggel nem 3 eurot kockáztatnék előre utalva…
Példának okán most 145 euro értékben sikerült összegereblyéznem még ígéretes és használható termékeket. Ezt kéne előre utalnom bizonytalansággal átitatva…
És azért ne feledjük, hogy a legutóbbi hazai álláspont szerint dohányterméknek számít minden liqiud legyen az bázis – aroma – nikotin…
Ez nem kevés pénz, eleinte én is paráztam, mikor a hollandoktól hasonló összegért rendeltem karcos anyagot. Ráadásul UPS-sel hozták.
Aztán idővel immunissá váltam ezekre a rendelésekre.
Már leírtam itt a oldalon, úgy fogom fel ezt az egészet, mint egy átlagos online rendelést, ami lehet bármi is.
Kel egy kis rizikó faktor akkor érzed hogy élsz
Ami kell az kell és most a vásárlás ezen formája ami nekünk jutott … Rossz érzés nélkül rendelek bárhonnan …
Ha ennyire bizonytalan vagy akkor a másik megoldás ,hogy autóba ülsz és ki mész mondjuk Szlovákiába …
A félkarú rablónál vesztés esetén nincs bünti…
Tényleg félkarú a jány?
Nem hinném, mert ő két kézzel szórja…
Viszont lovat se látok ketrecben…
Várok egy adag Pinkman-t (túl sok volt a Breaking Bad), meg valami mogyorós csodát. Kíváncsi leszek