Nem egy kanári adag, az biztos…
Na végre… SM pre-order is ideért… Minek is küldenének e-mailt arról, hogy feladták, nézegesd az oldalukat hogy mikor kap trackinget a csomagod hülyegyerek . Csak rácsodálkoztam a Magyar Posta e-mailre, hogy már megint mi a **szt vettem amiről megfeledkeztem.
Várom én is pár napja a rendelt árút,már a fene megesz,hogy hol van.
Valaki előbb biztos h leteszteli, mielőtt hozzád érkezik…
Elképzelhető!?
Pár dolgot én is van köztük új , régi és kék .
Aromarizer v3 meg az apró
Vapehoz ez már teljesen OK.
(Nekem meg porszívó kell nemsoká )
Kukorica, Baklava, kukorica
…amúgy jó sor, de a 2 szélsőt ne hagyd túlérni, az a tanácsom azaz, ha megvolt a 4-6 hét érés, fogyaszd el őket 3 hónapon belül. Ha ezt meghaladod, érdemes hűtőbe tenni. Vagy jöhet egy kukoricás mellékíz, elmegy az állaga.
Na hát ezt jó tudni. Mondjuk ha olyan ízesek, finomak lesznek mint amilyennek elképzeltem őket, akkor nem kell attól félni, hogy lesz idejük " megromlani"…
Én addig pityizáltam őket, hogy megszívtam, ezért tanácsoltam csak pedig a jobb szélső az egy igen finom desszert eleinte.
Grampa nálam nagy kedvenc. Kukorica meg csak @Zoli76 fejében van, meg a térde alatt a sarokban ha rosszalkodik
Mióta rossz a térdem, már csak főtt kukoricára vagyok hajlandó térdelni
(Fenntartom kb. 8 féle íz után, hogy annak a gyártónak a termékei túlérnek, ha szobahőn maradnak 3 hónapon túl…de ez lehet hogy csak engem zavar jobban, hogy májsz bittede nálam lerontotta a kezdeti lelkesedést.)
Ez valami limitált, ízű széria lehetett
Az enyémből mindig kispórolják
Eleinte nincs, csak rosszul öregszik
Te öregszer rosszul. Már az ízérzékelésed sem a régi. És milyen gyorsan hanyatlik
Én is