Na akkor a hiba oka meg van ami másik hibát vet fel . Miért nem lehet beljebb hajtani ?
Ez jó kérdés, de kopra meg van húzva a csavar. Szét kellene szedni a tankot, hogy lássak belőle valamit. Lehetséges, hogy ki kell cserélni a pin csavart.
Szia. Ez nem hiba, nekem is ilyen volt. Viszont mindegyik modomra ráment és 1.5 évig napi használatban volt.
Szia Kinga! Akkor muszáj leszek egy másik modot venni a brünhildenek, ezt meg használom más tankkal.
Nekem ez fura, ennyivel nem térhetne el
Érdekes eset, mert a modod csatlakozója rugós, tehát fogadnia kéne gond nélkül a Brüncit is, hiába hosszabb.
A csavar alatt a szigetelő nem forditva van bent?
Milyen csiszolót ajánlasz ?
Ez vagy konstrukciós hiba vagy összeszerelési…egyenlőre nem vágnék a csavarból…
Lehet megvan gyűrődve a szigetelő betét mert hát elég hosszú a pin gondolom .
Ezt nem hiszem el. Ez tényleg rugós. Gondoltam kipróbálom, de nem mertem nagyon lenyomni, ne hogy megsérüljön. Éreztem viszont, hogy megmozdul picit és bátrabb lettem. Kinga, ezt neked köszönhetem, hogy megoldottad!!! Szóval Nagyon de Nagyon köszönöm Neked!!!
az is előfordulhat…én egyszer forditva raktam vissza néztem mint a lukinyúl miért nem jó…
Akkor itt minden tisztába került a tank meg a helyére .
Az innokin tankkal is szívtam egy ideig, mert azzal meg az volt a probléma, hogy nem bírtam eltekerni a levegőszabályzót. Pár óra macera után aztán az is megoldódott.
Igazán nincs mit. Nyugodtan tekerd bele koppig, bírnia kell. Amúgy több mint 10 éve nem gyártanak fix érintkezős modot, akkoriban ez valóban gondot okozott, nem is keveset.
Csak úgy mondom mint érdekesség (már akit érdekel) rúgó nélkülit gyártanak de az se fix az aksit tekered hozzá hamár a tank fent van…pl.limelight mod
Vagy a zs kategória, ahol 1 rátekerés után szétmállik, benyomódik, és lent is marad a nyomorult lemezke
Nem úgy rugós, hogy rugó van alatta, hanem rugózig, mert egy vastag gumimembrán veszi körül, az alja pedig nem ér hozzá semmihez, így van rugózása és fogad ilyeneket is mint a Brünci. De értelek, igen, van olyan is.
Aliexpresszesbe használt pvc padló karika van kb. sokszor de az elv stimmel. Úgy rugózik, mint a sípcsont.
És vársz rá 3 hetet hogy megérkezzen