Jó reggelt ezen a borús reggelen
Jó reggelt!
Kaposváron is hasonló a helyzet.
De mindig csak pozitívan!
A két szélső még várja az elkerülhetetlen sorsát, a Blitz-nek nem volt ilyen könnyű, már “munkára” lett fogva.
Szép napot!
Jó reggelt mindenkinek… Mondjuk hat óta fent vagyok. Az arcüreggyulladás felébresztett sajna most 4. napja.kevésbé érzem a liquideket…
Banán megy most, de harmada ízt érzek. Amúgy is lehet, hogy negyven naposan gyengült az íze…
(Inawera…lehet hogy gyengülnek is).
Majd a pg kifertőtleníti a felső légutakat
Tényleg elég “családalapítós” idő van.
Jó 7VGt mindenkinek!
Jobbulást, jó hétvégét!
Mielőbbi gyógyulást, és jó családalapítást!?
Ha sokáig nézed a mód közepén egy pontot, akkor mindkét oldalon egy-egy koponya vehető ki… Amúgy gyönyörű mod… Van ízlésed ilyen téren…
Szép jó reggelt véperek…
Ez a 3 hetes meló hátránya… Csomagolásnál mindig otthon marad vmi… Ezúttal a koponyás kávés poharam…, na, de ilyen az ember… Kreatív… Ha nincs, megoldom másképp… Meg teszi egy üres tejfölös pohárka is… De a reggeli kávé nem maradhat el…
Köszönöm!
Igen mind két oldalon ott vannak a koponyák nekem is ezért esett erre a választásom.
János, tudod, nekünk, mekanikus/sofőröknek, jó szemünk kell h legyen. Mi meg kell lássuk a lehetetlent is…
Nem árt azt is meg látni ami még megsem történt!
Sziasztok! Ennyi idő után sincs egy frankó,jól megválasztott kávé mellé szívható ízem. Van,hogy inkább nem kávézom inkább, mert nem boldogulok az e-cigi-kávé kombóval mindig Nem tudom, lehet nekem van csak vele gondom, de a kávé mellé nekem kevésbé jön be a gőzölés,mint a nap bármely más szakában. Tehát fontos lenne egy olyan íz,amit tudok párosítani ezzel a reggeli rutinommal. Tudtok segíteni?
Nálam olyankor a durvulat megy. Discovery Parliament Latakiás plusz adagolással, illetve az Azhad’s Elixir kemény vonal. Vagy USA Mix, de csak Hangsen verzió. Azokkal lemegy…
(Elismerésem azoknak, akik pl. kv-s desszert liquiddel is tudnak egy jót kv-zni )
Mellesleg, mióta átálltam, kevesebb kv megy…
Köszi Zoli,utánanézek a javaslataidnak