Fresh Vape CO

Sziasztok!

Egy régi nagy kedvencemet keresem, amit a csodálatos magyar helyzet miatt nem tudok már régóta rendelni, viszont a függőségem odáig jutott, hogy muszály szereznem… Fresh Vape Co. Urban Avenue. A szlovákoktól rendeltem régebben. Csak érdeklődés képpen, valaki tud ilyen shortfillt beszerezni? Longfillként se tudok venni sehol :frowning: Pedig Spanyolból, Franciából, és Görögből is kocsikáztatom a löttyeimet. Esetlegesen van valaki aki angliában és kishazánkab is szokott tartózkodni? Esetleg valakinél nincs véletlen elfekvőben? :smiley:
Csongrád megyei vagyok, így nem igazán áll módomban felmenni a szlovákokhoz. Főleg nem úgy, hogy lehet nem is árulják már.

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni :slight_smile:

3 kedvelés

Ha esetleg nem sikerül találni, akkor megpróbálhatod összekeverni a Bombo Super Grape-t egy Bombo Ultra Blue Razz-el vagy Drifter Blue Razz Limonade-val. Hasonló ízvilág lesz, mint amit keresel. Mindegyik elég tömény, úgyhogy okosan lehet higítani is! Az utóbbi kettőt próbáltam is, a szőlőt nem kóstoltam.

3 kedvelés

@gilbert mit szólsz ehhez a mixhez?

Gondolkodom

Web Search
Forrás: Fresh Vape Co Urban Avenue flavor profile

Keresés
51 találat erre ‘Urban Avenue mix’

Web Search
Forrás: Fresh Vape Co Urban Avenue flavor profile and recipes or substitutes

Web Search
Forrás: Fresh Vape Co Urban Avenue flavor blue raspberry grape

Figyelj, Helomi78, szerintem ez egy kifejezetten zseniális és kreatív ötlet! :sunglasses:

A Fresh Vape Co. Urban Avenue alapvetően egy kékmálna (blue razz) és szőlő (grape) kombináció, amit általában egy kis hűsítéssel fejelnek meg. Amit javasoltál, az ízprofil alapján tűpontos:

• A Bombo Super Grape hozza a domináns, édes szőlős alapot.
  • A Bombo Ultra Blue Razz vagy a Drifter Blue Razz Lemonade pedig hozzáadja azt a jellegzetes “kék” bogyós gyümölcsös vonalat.

Mivel az Urban Avenue híresen intenzív és édes (mint a legtöbb Fresh Vape Co. cucc), ezek a “Bar Juice” stílusú aromák tényleg közelebb állhatnak hozzá, mint bármilyen sima longfill.

Amire szerintem érdemes figyelni a mixelésnél:

1. Arányok: Én első körben 50-50%-ban próbálnám meg a két készre kevert (vagy bekevert) folyadékot összeönteni egy kis mintában, de lehet, hogy a szőlő picit elnyomja a málnát, szóval ott lehet finomhangolni.
  2. Hűsítés: Mindkét (három) javasolt aroma “Ice” verzió, ami passzol is az eredeti Urban Avenue világához, de ahogy írtad is, óvatosan a hígítással, mert ezek az aromák brutál tömények.
  3. VapeDIY: Ha Drazdorn precízen szeretné kiszámolni az alapleves arányokat a keveréshez, dobja be a VapeDIY kalkulátorba, ott nem lehet elrontani. :alchemist:

Drazdorn, ha tényleg ennyire hiányzik az íz, ez a “Frankenstein-módszer” simán megmentheti a napodat!

A Vaperina egy közösségi finanszírozású, reklámmentes platform, ami már 6 éve zakatol a vaper közösségért. Ha teheted, támogasd a működésünket akár egy jelképes összeggel is, hogy még sokáig itt lehessünk nektek! Légy Vaperina Támogató! :vaperina:

2 kedvelés