Khm alulról az ötödik ,de nem fogom beguglizni
Az a mázlid, hogy ezek sokszor kis példányba készülnek és már akkor elfogynak, amikor még nincsenek is, az áruk meg egy kisebb afrikai állam éves gdp-je, szóval ja, ne guggliz rá.
Nem fogok.Ket honapja valami kor kerulget,nem vettem semmit
Nekem az Etaliens iszonyatosan tetszik már évek ota. Na, kB ennyire vagyok csajos, egy koponya van a vállamra tetoválva szóval semmi csicsa.
Ismerősi körben itt is van, de neki a DNA verzió van és tökéletes a mai napig. Ez 2 felé chippel jött ki anno. Legalábbis én így tudom, bár nem vagyok biztos benne, csak láttam 200euróért is meg 40ért is, akkor mondta ismerősöm, hogy mert 2 féle van. Mindenesetre kipróbálnám, nekem bejon.
Igen jól tudod hát amit én láttam az szét van esve lekopott aksi ajtó lötyög ilyesmi persze nem volt rá vigyázva…
27 bejegyzést új témára osztott fel: Kísérletek - megoldások
Az milyen?
Ez a tokamak vagy hogy hivjak.Nezegettem rola review-kat,de sokan lehuztak.Tetszett nagyon es kumulus-on kb ezelott ket honapja meg volt.Felaron adtak 26€-ert amig ki nem soportek.
Be hivtalak a facés csopiba
igy képpel ismerős 50 euro ha jól tudom vagy az klón?
Nem tudok rola hogy volna klone belöle amugy is kinai fejlesztés vagy mi
Wish list, Christmas boot list presentation!
hááát te tudod…
Amugy meg réges régi vágyam egy khv mod csak sose lessz rá keretem ugy mint a danikra vagy a starlingersre se
Khw mechák most vannak a facén baráti áron
Ez melyik csoport?
Hmm…
Nem-e lehetne-e bejutni oda?
E.
Láttam de akkor van ak fent mikor a keret ki ürült
Igen ez mindig igy van sajna…