Ma érkezett meg egy modom, kaptam hozzá egy június 30-ig érvényes kupont. Tudtommal nincs a fiókomhoz rendelve, így közkincsé teszem.
Minden rendben volt velük, hiteles ez a webshop? Találtam ott egy gépet szinte már hihetetlen olcsón, meg is rendeltem, de kicsit tartok tőle, hogy átverés.
Ha bizonytalan vagy bármennyire is nehéz a csábításnak ellenállni előbb célszerű kérdezni és utána vásárolni
Ám az oldal teljesen valid. Az A&L aromagyártó hivatalos weshopja
Köszi szépen a megerősítést, a meglátásod pedig elismerem jogos. Azért nem egészen ma jöttem le a falvédőről, nagyjából tudom,hogy mit érdemes megnézni egy-egy webshopnál ami árulkodik a hitelességéről, de gondoltam nem árthat ha 1-2 vaper is elmondja a véleményét.
Akkor én is igazolom hogy megbízható
Jól döntöttél, hogy rákérdeztél
- infóként ajánlom a facebook csoportjukat:
Itt szokták megosztani a kuponkódjukat illetve szokott még tevékenykedni Fredo aki rendszeres tesztel vape eszközöket. Az ő külön csoportja itt található:
Persze felmerül a kérdés minek csatlakozz egy francia facebook csoporthoz:
- rengeteg francia vaper van rengeteg tapasztalattal
- Facebookon belül van fordító amivel könnyedén le lehet fordítani minden bejegyzés
Én is megerősíthetem,hogy hiteles,megbízható oldal.Sőt ami még nekem nagyon szimpatikus,hogy átvételi pontra is kérheted a csomagot.
Abszolut rendben volt. Filléres szállítási költség, gyors szállítás csomagpontra. Nem átverés
Mikor szoktak amúgy akciók lenni?
Általában hónap közepén van.
Jaja, szeptemberben is akkor volt, ha jól emlékszem
Az igazi csemege a mindenre érvényes -25%os kupon. Bár nem tudom mit vennék
Bezzeg a barabrume sose akciózok, hogy a macska rúgja meg őket. De Facebookon is amikor chateltem velük és kérdeztem van-e kuponkód közölte a srác, hogy ők nem az a bolt