Aromes-et-liquides.fr (25%-os kupon)

Ma érkezett meg egy modom, kaptam hozzá egy június 30-ig érvényes kupont. Tudtommal nincs a fiókomhoz rendelve, így közkincsé teszem.

11 kedvelés

Minden rendben volt velük, hiteles ez a webshop? Találtam ott egy gépet szinte már hihetetlen olcsón, meg is rendeltem, de kicsit tartok tőle, hogy átverés.

4 kedvelés

Ha bizonytalan vagy bármennyire is nehéz a csábításnak ellenállni előbb célszerű kérdezni és utána vásárolni :sweat_smile:

Ám az oldal teljesen valid. Az A&L aromagyártó hivatalos weshopja :slight_smile: :ok_hand:

7 kedvelés

Köszi szépen a megerősítést, a meglátásod pedig elismerem jogos. :smiley: Azért nem egészen ma jöttem le a falvédőről, nagyjából tudom,hogy mit érdemes megnézni egy-egy webshopnál ami árulkodik a hitelességéről, de gondoltam nem árthat ha 1-2 vaper is elmondja a véleményét. :slight_smile:

6 kedvelés

Akkor én is igazolom hogy megbízható :+1:

5 kedvelés

Jól döntöttél, hogy rákérdeztél :blush:

• infóként ajánlom a facebook csoportjukat:

Itt szokták megosztani a kuponkódjukat illetve szokott még tevékenykedni Fredo aki rendszeres tesztel vape eszközöket. Az ő külön csoportja itt található:

Persze felmerül a kérdés minek csatlakozz egy francia facebook csoporthoz:

• rengeteg francia vaper van rengeteg tapasztalattal
  • Facebookon belül van fordító amivel könnyedén le lehet fordítani minden bejegyzés
8 kedvelés

Én is megerősíthetem,hogy hiteles,megbízható oldal.Sőt ami még nekem nagyon szimpatikus,hogy átvételi pontra is kérheted a csomagot.

7 kedvelés

Abszolut rendben volt. Filléres szállítási költség, gyors szállítás csomagpontra. Nem átverés

5 kedvelés

Mikor szoktak amúgy akciók lenni?

4 kedvelés

Általában hónap közepén van.

5 kedvelés

Jaja, szeptemberben is akkor volt, ha jól emlékszem

5 kedvelés

Az igazi csemege a mindenre érvényes -25%os kupon. Bár nem tudom mit vennék​:sweat_smile:

Bezzeg a barabrume sose akciózok, hogy a macska rúgja meg őket. De Facebookon is amikor chateltem velük és kérdeztem van-e kuponkód közölte a srác, hogy ők nem az a bolt​:rofl:

7 kedvelés