Lemaradtam a második napról, (nem voltam jól/nem értem rá) így valószínűleg nem lesz érvényes a dolog, de már mindegy.
Igaz vagy hamis:
- Nem csak bizonyos modokban, csak sima állásban is képes merülni. A Li-ion akku fél év alatt akár teljesen is le tud merülni önmagától. Persze vannak modok amik mindenképp vesznek fel egy kis áramot, így azokban jobban is merülhet.
- MEgéghet TC módban is, ha nincs beállítva milyen fajta a coil, illetve kanthal van benne, amit kevés mod tud TC módban használni a hő hatására túl alacsony ellenállásváltozásai miatt, amihez századpontosság kell. Ha az alaphőmérséklet sincs beállítva, akkor is beéghet, illetve nagyonhidegben télen többlet/100 VG-vel mindegy mit csinálunk, amíg nem melegszik be a tank, be tud égni.
Kérdések:
- Nem mindegy milyen vatta megy bele, elég jó lészállítással kell rendelkeznie, ne törjön meg a lap, és jó erős, lehetőleg többakus modot szerezzünk hozzá.
- Akkutípus függő, de inkább lassabban, 1 mA körül vagy alatta kell a 18650-eseket/db tölteni, ha ez magasabb, gyorsabban tönkremehet.
- Van amit nem kell, igazságszerint direktben ritkán szokás, elég az a pár próba a beszerelés után. Persze biztos van erre hivatalos ajánlás.
- A beletömendő vatta mennyisége A fútési együtthatója, növekszik meg.
- Típusfüggő. Ha 18650, akkor 3,7V
Bónusz:
A természetes fény hamarabb „lebontja”, illetve nem tesz jót a nikotinnak. Valójában bebarnul. Ízre sokat nem változik, de jobb nem lesz.