Végkiárusítás ON újra frissült

Üdvözlök mindenkit!
Teljes leszokás miatt kiárusítom vape cuccaimat, első körben az alábbiak, ahogy időm engedi, töltöm majd fel a többit is, modok, tankok, kellékek.

Steam Crave Aromamizer Classic MTL tartozékokkal, csak egy üvegpalásttal, plusz egy fém driptippel, afc-kel 8000,-

Digiflavor Pharaoh Mini RTA tartozékaival, állítható léellátás, bővítőkészlettel, tehát két rövid és két hosszú palásttal 10.000,-

Wotofo Profile X dobozában, tartozékaival 10000,-

VandyVape Kylin M Pro RTA dobozában, tartozékokkal 11000,-

Augvape Intake kék színű, dobozában, tartozékokkal 10000,-

Steam Crave Hadron Lite doboz nélkül, csak egy 21700-as aksival és egy aksi átalakítóval (18650) 12000,-

Uwell nunchaku egy 18650-es aksival, képen látható tartozékokkal 11000,-

Asmodus Xeneo egy db. 18650-es aksival, képen látható tartozékokkal 11000,-

Mindegyikhez jár némi ajándék (huzal, vatta, stb.) továbbá több darab vásárlása esetén kedvezmény is jár.

1 kedvelés

Helló.
Melyik mtl dvarw a jobb? Vagy mi a különbség?

1 kedvelés

Én csak a régebbi tipust használtam, az FL (facelift) már egy korszerűbb változat, én azt cserébe beszámítottam, de meg sem építettem, álítólag jobb mint a régi.

És a 2 mtl együtt mennyi lenne? Posta is lehetséges?

Már csak az FL van meg.

Szia Zoli!
A képeken az FL a középső, a fém dripes. És nem kottyog benne a drip?
Köszi előre is az infókat.
ENDI

Szia, elég passzentos a driptip, meg se moccan

ΣEA ENDI üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> (időpont: 2023. szept. 20., Sze, 9:51) ezt írta:

Üvegpalást vagy psu van rajta. És hány ml a tank, 2 vagy 3,5 vagy 5 ml.

Szia, 3,5ml-es, de már reggel elkelt, csak melóba vagyok, nem tudok belépni az oldalra

ΣEA ENDI üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> (időpont: 2023. szept. 20., Sze, 10:19) ezt írta:

Maradt még valami MTL tank akkor?

Aromamizer Classic és Kayfun Lite Plus klón

ΣEA ENDI üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> (időpont: 2023. szept. 20., Sze, 10:34) ezt írta:

A kayfun liter plus-ról ha lesz időd teszel képeket fel.

Délután tudok, ha hazaérek

ΣEA ENDI üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> (időpont: 2023. szept. 20., Sze, 11:59) ezt írta:

Rendben, köszönöm.

Ez egy Coolvape klón, nagyon jó minőségű.

1 kedvelés

Ez a 22 vagy a 24 mm-es, és mennyibe kerülne. Az újfajta levegőző van benne már, AEROKONAirflow control.

Helló!
A qp juggerknot érdekelne meg talán a dvarw DL, bár nem tudom mit jelent melette a "Jég!
Bocsi kissé új vagyok, sokáig tartott hogy rávegyem magam a regisztrációra. Szóval sok dologról még nem tudom hogy megy.

1 kedvelés

Szia, a Dvarw elkelt, a jég felirat addig volt amíg átutalták az árát, a Juggerknot még megvan, valaki már kérdezett róla, de még nincs lefoglalva, személyesen Dunaharasztiban vehető át, vagy FoxPosttal tudom küldeni + 1500ft költségért előre utalás után.

1 kedvelés

Egyébként üdv a Vaperinán, olvasgass nyugodtan, sokat lehet tanulni, de kérdezhetsz is, elég segítőkészek itt az emberek.

2 kedvelés

Jaj de szupí! Felraktad a többi cuccot is, már vártam mi szépségek lesznek még itt!

A Juggerknot-ot és Blaze solo-t is vinném azonnal ha egy icipicit engedsz belőle :hugs:… ha nem akkor csak a Juggerknot-ot engedhetem meg most magamnak. Csak mond hogy mi a továbbiakban a teendőm.
Egyébként fixen Foxpost… sajna nem járok arrafelé.