Taifun GT III légszűkítő

Gondoltam feldobom ezt a keresést, bár kb. 0,00% az esély arra, hogy találjak egy ilyet eladót…

Egy Taifun GT III-hoz keresnék egy ilyen légszűkítőt. Mivel mostanában inkább megint MTL-ezek, így jó lenne egy ilyet találnom, mert alapvetően ez a tank inkább mégis DL. Persze, ha nagyon pontosan állítom a gyűrűt, akkor jó MTL-re, de lehet, jobb ízeket adna mégis szűkítővel. Tehát: van ilyen valakinek eladó?

ha nincs más akkor fogsz egy ilyen külső- és kb ilyen belső átmérőjű csövet és méretre vágod a hosszát :thinking:

Áhhh… Ilyen ostoba méretet nem fogok találni. A külső mérete 3,35 vagy 3,55(???), a belsőre meg 1,5 kellene… És persze az sem ártana, ha bírná a hőhatást és nem rákkeltő kigőzölgéseket tolna az arcomba…

akkor a 3d printelés még szóba jöhet…kívánt anyagból. Vagy kérdezz rá pl fémből a gőzlérforgácsolónál…
Lásd, linkelte is Ispy

1 kedvelés

@szasza4791 lehet farag neked, beszélj vele.

Nekem annó csinált insulatort az 510 pinhez.

Már megvolt… Értekezünk róla, de a tekerés közelsége miatt ő is tanácstalan az anyagot illetően.

1 kedvelés

Akkor meshból probálj meg tekerni egy ilyen gurigát, azt kész.

Shopokban van, de sajnos mindenhol out of Stock
Illetve Kanadában találtam :thinking::joy:

1 kedvelés

Na látod, ez nem is rossz ötlet! Az van itthon pár négyzetméter! Kössszönöm a tippet! :v:
Ez nekem nem jutott eszembe. Amint újat építek, meg is csinálom!!!

3d nyomtatóval esetleg nyomtatni? Vagy 3d nyomtatóhoz lehet kapni hőálló szilikoncsövet. Nekem van ha érdekel levágok belőle neked egy ilyen pici méretet…

Most írta Szasza, hogy az eredeti PEEK-ből van, csak éppen neki nincs ilyen alapanyaga, hogy esztergálni tudjon nekem…

1 kedvelés

:rofl:

11,980???.17??? Akkor maradok a meshnél :stuck_out_tongue_closed_eyes:

OoOh…milyen dögös lett a profilképed :heart_eyes: :blush:

Holnap megnézem a melóhelyen, szerintem tudok némi maradékot összeszedni peek-ből.
Majd szólok ha találtam. Tavaly gyártottak a srácok valamilyen alkatrészt ilyen anyagból…

OK, köszönöm szépen a felajánlást!!!

Ilyen szálvégeket találtam… néhány darabot.
Ha megfelelő akkor este megbeszéljük, hogy hová küldjem.

5 kedvelés

Ezt az oldalt nézted már?Igaz ez komplett service kit.Hátha. :slightly_smiling_face:

Megnéztem közben,fuvarilag nemigen éri meg.Márminthogy sok a szállítás,habár ha még kellene más is,lehet jó. :thinking: :saluting_face:

a 9.50€ szállítás görög bolt esetén még nem is vészes

2 kedvelés

Nem volt még hozzájuk szerencsém.Meg nálam eléggé dominálnak az anyagiak.Nem mindenáron free shipping,de sok se legyen nagyon. :wink: