Poco bl10000 kérdések

Sziasztok! Láttam egy lánynál,hogy poco vape-t szív és lennének róla kérdéseim. Annyit tudok róla (a nevéből következtetek ki),hogy 10000 slukkos lehet,de javítsatok ki,ha tévedek (persze van más fajta,kevesebb slukkos is,de én most csak erre a fajtára gondolok). Láttam,hogy ezt a fajtát tölteni kell, próbáltam pontosabban utána nézni,de magyar oldalon nem nagyon sikerült. Milyen gyakran kellene tölteni? Töltés után egyből lehet-e használni? Elképzelésem szerint,hasonlíthat az elfbarhoz,jól gondolom-e? És honnan lehetne ilyet rendelni,ami megbízható és lehetőleg magyar oldal? Nem nagy probléma,ha nem magyar oldal,de én jobban örülnék neki. És kb az ára mennyi? Tényleg életemben nem láttam ezt az e-cigit és szívesen kipróbálnám milyen. Előre is köszönöm a válaszokat!

1 kedvelés

Szia.
Ezek a “cuccok” hivatalosan be vannak tiltva Magyarországon. (tudjuk hogy attól még léteznek)
Én a helyedben elengedném ezt a témát.
Ha másfajta megoldás is érdekel természetesen szívesen segítünk.
Szép napot…

1 kedvelés

Sajnos tudom,hogy be vannak tiltva,de pl az elfbarhoz is könnyen hozzá lehetett férni,pl én is Szlovákiából rendeltem,diszkrét csomagolás és senki sem tudja mi van benne. Ezért remélem,hogy van egy ilyen oldal ahonnan ugyan így meg lehetne oldani,viszont én egyet sem találtam még.

1 kedvelés

Veszel egy pici podocskát pár fejjel meg niksóval és meg is vagy. Nem bírja sokáig, nem okád gőzöket, cserébe a negyedébe kerül mint ezek az eldobható vackok.

Anyum használja pl ezt, sokkal jobb mint az elf, picuri, 7-8 havonta vesz másikat.

2 kedvelés

Szia a Poco nincs betiltva. Svájci cég és csak nem kapható nálunk. Miután tölthető, s nem elfbar gyártja így a birtoklása legális.

1 kedvelés

Szia helyesbitenek az elozonek nem csak az elf bar hanem minden eldobható e cigi tiltva van igy illegális.resselerektol lehet venni akik berendelik külföldről az ár pedig attol fugg mennyit veszel 4000-12000ig mehet az ára

Szerintem nem ez van betiltva, hanem a lötty amit te is szívsz,én is szívok,mi is szívunk. Ahhoz képest,hogy többnyire kínából vannak a löttyök. :blush:Gondolom,mert kevesen vagyunk ahhoz,hogy ezt a piacot átvegye ov.